Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Державна податкова служба у Тернопільській області спільно із обласною профспілкою працівників державної податкової служби приділяють велику увагу проведенню спортивно-масової роботи в колективах підрозділів податкової служби. Про це «Номер один» повідомив старший державний податковий інспектор відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Тернопільській області Лілія Черевата

Високий рівень фізичного розвитку працівників позитивно впливає на створення сприятливого морально-психологічного клімату в колективах.

У суботу, 28 липня працівники органів ДПС з усієї області з’їхалися до Бережан, щоби не просто відпочити, а й проявити себе у спортивних змаганнях із міні-футболу, пляжного волейболу, шахів, дартсу, перетягування канату та легкоатлетичних видів спорту. Такі змагання вже стали традиційними, адже проводяться щороку.

В урочистостях з нагоди відкриття спартакіади прийняли участь перший заступник голови ДПС у Тернопільській області Олександр Конончук, голова Тернопільської обласної Ради профспілки працівників ДПС Оксана Наконечна, начальник Бережанської МДПІ Михайло Яцина. Звертаючись до присутніх, Олександр Володимирович наголосив, що змагання серед податківців проводяться з метою зміцнення здоров’я учасників, розвитку сили, витривалості, почуття колективізму. Також він побажав податківцям натхнення, спортивної удачі, гарного настрою та позитивних вражень.

Відтак розпочалися спортивні баталії. Турнір з міні-футболу відзначався запеклою боротьбою між командами, були красиві голи й непоганий захист. В результаті зіграних матчів абсолютним переможцем стала команда Борщівської МДПІ. Друге місце посіла команда Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції, а третє місце розділили між собою команди Бережанської та Козівської МДПІ.

З пляжного волейболу перше місце здобула команда ДПС у Тернопільській області, друге та третє – Козівська МДПІ та Тернопільської ОДПІ відповідно.

У грі в шахи кращим став Ігор Ковалик (Тернопільська об’єднана ДПІ), у забігу на 60 метрів серед чоловіків перемогу виборов Анатолій Ткачук (ДПІ у Підволочиському районі), а серед жінок – Олена Савчук (Кременецька МДПІ), у стрибках в довжину відзначилися – Олена Савчук та Віктор Табачук (Кременецька МДПІ), у дартсі кращим був Олег Довгошия (ДПС у Тернопільській області), у перетягуванні канату першість виборола команда Збаразької міжрайонної ДПІ. Перехідний кубок Голови ДПС в області за командну перемогу у спартакіаді отримала Тернопільська ОДПІ. Усі переможці отримали в нагороду медалі та грамоти, а команді-переможцю з міні-футболу вручено також і перехідний Кубок пам’яті майора Івана Васильовича Гулящого.


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.