Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

27.07.2012 Головним управлінням юстиції у Тернопільській області зареєстровано місцеву громадську організацію – Тернопільську обласну громадську організацію «Захист рідної землі».

Створення організації, прийняття статуту, обрання керівних і контролюючих органів відбулося на установчих зборах 27.05.2012.

Головою організації обрано Головка Михайла Йосифовича.

Мета діяльності організації: захист законних соціально-економічних, культурних і земельних інтересів своїх членів.

Юридична адреса постійно діючого центрального статутного органу організації – Ради: м. Тернопіль, вул. Київська, 9/104.

Нагадаємо, пан Головко, який є депутатом Тернопільської міськради від ВО «Свобода» і має намір балотуватися по одному з мажоритарних округів області в народні депутати, ще з 2009 року є директором громадської організації «Інститут рідного міста», а також головою ГО «Твереза Тернопільщина».

Щоправда, ми невпевнені чи вищеназвані організації зараз проводять якусь діяльність, чи залишилися виключно "на папері"...

      

Коментарі  

 
0 #1 sukhofrukt 02.08.2012 08:42
якщо невпевнені, то не говоріть.
проводять діяльність. "Твереза Тернопільщина" знімає пропагандистськ і антиалкогольні ролики, робить соціальну рекламу, видає газету "Тверезий погляд", розповсюджує газету "Тверезої України".
Ваше завдання тут одне, тільки б облити брудом Головка.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.