Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І замість письменниці в нардепи балотуватиметься людина Наливайченка

Таким рішенням столичні партійні боси УДАРу фактично вказали “на місце” очільнику цієї партії на Тернопільщині Ігору Поберу. Адже ще два тижні тому він публічно заявляв, цитуємо:

- У відповідь на закид про те, що «балотуватися від УДАРУ навіть відомим, поважним і насправді авторитетним серед місцевої громади, але не заможним тернополянам фактично ж настільки реальна, як і автору цих рядків вистояти хоча б один раунд на ринзі проти когось з братів-боксерів», відповідаю: по 165 округу від «УДАРу» йтиме голова обласного виконавчого комітету партії, одна із найактивніших ударівців, письменник Наталка Михно".
Нагадаємо, пані Михно, якщо вірити Поберу, мала балотуватися в 165 окрузі. Але замість неї це робитиме Володимир Петровський, який у 2010-2011 роках, будучи членом “Нашої України”, працював заступником голови Бережанської РДА, чинний депутат облради. Останнім часом він був одним з керівників виборчої кампанії Наливайченка на Тернопільщині.

Як зрозуміло з такого пасьянсу, Наливайченко зумів пролобіювати в кандидати свою людину, яка навряд чи складе гідну конкуренцію іншим, але кілька відсотків завдяки бреду УДАРу зможе забрати в конкурентів.

До слова, сам Ігор Побер отримав 25 позицію в партійному загальноукраїнському списку. І за умови, що УДАР набере більше 11 відсотків, відомий культурист зможе зручно вмоститися в омріяному затишному кріслі народного депутата...

"Тернопільський тиждень"

  Ігор Побер, УДАР, Тернопіль, Тернопільський тиждень

Нагадаємо, 1 серпня на з’їзді УДАР було оголошено список кандидатів від партії, які будуть іти до Верховної ради. Так у першу десятку партії увійшли сам Віталій Кличко, письменниця Марія Матіос і Валентин Наливайченко, екс-глава СБУ, який майже рік добивався “кохання” електорату на Тернопільщині.

Також на з’їзді УДАР 1 серпня було представлено список кандидатів в одномандатному окрузі. По Тернопільській області партія довірила висуватись від свого імені таким кандидатам:

163. Максимов Віталій Вікторович

164. Ломакович Віталій Афанасійович

165. Петровський Володимир Михайлович

166. Люшняк Микола Володимирович

167. Ваврик Олег Володимирович

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.