Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ОПОРА оприлюднила загальноукраїнський звіт, яким проаналізувала виборчий процес по всій державі на липень місяць. Звичайно, що Тернопільщину зачепила чи не найменше, адже за своєю кількістю виборців область не вражає (у порівнянні з іншими містами).Проте таки згадали двох кандидатів на Тернопільщині, які підкупляли виборців благодійністю. Так на №167 округу Олег Ваврик подарував Чортківській музичній школі комп’ютер і музичні центри, і по цьому ж округу Володимир Бедриківський надав допомогу при будові церкві у м. Заліщики (за матеріалами сайту ОПОРА).

Нагадаємо, буквально кілька днів тому ТТ писав у статті Ударівець Ваврик не “заморочується”, а дає потенційним виборцям гроші і цінні подарунки? І це — не підкуп?

Після чого нам симпатики «активіста»-ударівця дорікали, що то пан Олег добродійник, а ми такі паскудні, ганимо його за такі благочинні справи. А виявляється, що ОПОРА має й інші факти «добрих починань» Ваврика. А перегони тільки ж почалися?  

Що стосується Бедриківського, то він одним з перших почав «обробляти» округ №167. І при цьому вже давно подає своєрідний підкуп виборців під «благочинним соусом». І якого, до речі, так і не зрозуміло, яка політисила буде підтримувати на виборах. За  останньоб неофіційною інформацією, це начебто має бути «Фронт змін»?

Олег Ваврик, УДАР, Чортків, Тернопільський тиждень alt

 

Коментарі  

 
-1 #6 Тетяна 07.08.2012 22:14
у Ваврика люди вже роками працюють і отримують зарплати а скільки пенсіонерів отримують свої пенсії за рахунок коштів котрі він сплачує в пенсійний фонд? і вибори тут нідочого це людина яка створила сама себе яка допомагає іншим і продовжує це робити. Не зупиняється і йде далі.а кому не подобається такий ритм і хто не впевнений в собі залишається тільки виписувати такі статті і заздрити...
Цитувати
 
 
-1 #5 журналіст 06.08.2012 10:19
А вкажіть будь-ласка посилання на той звіт, а то може ми не вміємо читати, або у вас галюцинації де йдеться про підкуп виборців пожертвуванням на церкву? і раз вже обіцяли давайте номера тих ГО що перевіряють...
Цитувати
 
 
+2 #4 ред. ТТ 02.08.2012 14:50
ну, матеріали ТТ і Гнатюка багато хто використовує (значить вдало написані), якщо цитують чи передруковують, але це не означає, що ми продалися козаку чи басурману, і як порада - є факти підкупу - то кожен може зателефонувати в ГО Опора, чи ЧЕСНО, чи в інші організації, які спостерігають за ходом виборів і фіксують такі речі, ми ж, як і інші ЗМІ, констактуємо факти, так що відповідь сподіваємося, вичерпна?
Цитувати
 
 
0 #3 журналіст 02.08.2012 14:40
Прізвище такого кандидата Козак, який в своїй газеті "Народна рада" та сайті досить часто використовує ваші матеріали, а журналіст Гнатюк навіть брав інтерв'ю. А хочете факти з перших вуст телефонуйте до жителів с.біложниця з 5 якими я спілкувався 2 підтвердили.
Цитувати
 
 
+2 #2 ред. ТТ 02.08.2012 14:28
до журналіста ..."чому Ви не називаєте підкупом виборців роздавання "продуктового пайка"(хліб та шоколадка) від імені кандидата з дуже українським прізвищем та менталітетом..." нам дуже цікаво, що то за кандидат з українським прізвищем? надішліть нам факт про такі дії, і ми радо це опублікуємо, ще й порекомендуємо ГО, які слідкують за цим, взяти собі на замітку. Так що чекаємо? А голослівно писати коментарі - це, вибачте, просто триндьож, який схожий на дитячу образу за "свого" кандидата...
Цитувати
 
 
-2 #1 журналіст 02.08.2012 13:30
Шановні колеги, відколи дозвольте запитати, пожертва на будову церкви, або інші дари культовим організаціям вважаються підкупом Виборців. Майте розум в голові та Бога в серці. Чому Ви не називаєте підкупом виборців роздавання "продуктового пайка"(хліб та шоколадка) від імені кандидата з дуже українським прізвищем та менталітетом, який полягає у пошуку "соринки" в конкурентів. Чи судячи з його газети він Вам виділяє значно кращі пайки, що і на ікру хватає. :eek:
Думаю що ви навіть не осмілитись розмістити даний коментар, хоча такі сміливі статті пишете. Обнак бог Вам суддя.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.