Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На території парку ім. Т.Г. Шевченка запрацювали безкоштовні Wi-Fi точки доступу до мережі Інтернет. Це стало можливим завдяки реалізації спільного проекту Тернопільської міської ради, ТОВ «БіттерНет», ПП «Колумбус». За словами директора комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа» Івана Сорокаліта, уже до кінця серпня цього року безкоштовний Інтернет буде у всіх парках Тернополя.

Міський голова Тернополя Сергій Надал, відзначив, що ідея впровадження безкоштовного Інтернету у парках міста назрівала уже давно.

«Сьогодні ми живемо в інформаційному суспільстві, - відзначив Сергій Надал. – Є потреба щодня зазирнути у всесвітню павутину для отримання тієї чи іншої інформації. Ми вирішили зробити для тернополян безкоштовний Інтернет у парках, щоб жителі та гості міста навіть на природі, на відпочинку мали змогу перевірити пошту, відіслати дані чи фотографії і зрештою поспілкуватися з різними та близькими через різноманітні соцмережі».

Сьогодні відповідне обладнання встановлюють у решті парків міста, і уже до кінця серпня безкоштовний Wi-Fi-Інтернет буду в усій парковій зоні Тернополя.

  

 

 
 
 
 
 

Коментарі  

 
+1 #7 vitalik007 15.03.2013 15:57
Де можна позирити тернопіль через веб камеру
Цитувати
 
 
+2 #6 Антон 04.08.2012 23:48
ще один зомбований свободівець бзданув коментарем тупорилим. Аде ти в цій замітці, Махайле, щось проти колумбуса побачив? де??? і ще - якого хера має туалет для громади робити хтось з приватних осіб, якщо це обовязок влади, яку зараз має довбанозлодійсь ка свобода дбати за податки тернополян про наші ж елементрані умови проживання! Не будьте рагулями - на це у них і є БЮДЖЕТ НАШ, підхалими ви надаліські й тупі, якщо не розумієте простих речей, шкода вас ...
Цитувати
 
 
-3 #5 Михайло 03.08.2012 21:29
Поражаюсь "обєктивності" даного сайту. Дійсно багато претензій до влади є дуже влучними. Але у даному випадку - це виглядає як якась дитяча образа через яку недивлячись нінащо хочеться відімстити.
До автора даної новини питання: Ось "Колумбус" звернувся щодо створення цих вайфай-точок. Чи не бажаєте ви звернутись до міськради щодо спорудження ЗА ВАША РАХУНОК туалетів?
Інакше - якось негарно вказувати "Колумбусу" на що він має тратити власні гроші.
Цитувати
 
 
+3 #4 Галина 03.08.2012 16:09
В парках має бути достатньо дерев, кущів, квітів, лавочок і туалетів
Цитувати
 
 
+3 #3 Сергій Адамович 03.08.2012 15:52
яке європейське місто про шо Ви говорите. поїдтье і подивіться на європейські міста, якшо дальше тернополя чи України нічього не бачили. або горбатились. шо вони зробили за 2 роки????? нуль
Цитувати
 
 
-3 #2 Роман 03.08.2012 15:28
та свобода робить Тернопіль європейським містом. і вай-фай і туалети потрібні в парку
Цитувати
 
 
+3 #1 Сергій Адамович 03.08.2012 15:01
я поражаюсь. та свубуда нічього не робить. зробили ніби той інтернет чи зарплату дали то кричать на всю область. ніколи таких ще піарщиків не бачив
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.