Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

alt

  На сайті Центральної виборчої комісії з’явилися списки кандидатів у нардепи, які йдуть шляхом самовисунення. Діючий нардеп від провладної партії Орест Муц зареєстувався сам і про родичів не забув.

На виборчому окрузі №164, до якого відносяться північні райони Тернопільщини, Муцу протистоїть банкір Володимир Клименко, який здобув популярність серед виборців благодійними акціями, кандидат від ВО “Свобода” Михайло Головко та УДАРник з “Банку Москви” Андрій Ломакович.

Для Ореста Павловича це останній і вирішальний бій. У випадку поразки він завершить політичну кар’єру і, очевидно, матиме проблеми з численними недоброзиливцями, які тільки і чекають зручної нагоди “повернути борги”.

Для того, щоб хоч якось опиратися опонентам, команда Муца планує використати схему “стимулювання” виборців, яка працювала на місцевих виборах 2010 року. Тоді партія влади отримала несподівано багато голосів при вкрай низькому рейтингу. Та для використання таких не зовсім законних методів потрібне числене представництво у виборчих комісіях. Саме для цього Орест Муц крім себе зареєстрував ще шість (!) технічних кандидатів, повністю залежних від нього особисто. Це зокрема:

Барабаш Ірина Михайлівна, народилася 27 лютого 1977 року в місті Тернополі, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, бухгалтер, ТОВ телерадіокомпанія “Тернопіль”, член Партії регіонів, проживає в місті Тернополі, судимість відсутня, самовисування.

Бесяда Іван Михайлович, народився 4 липня 1965 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, радник голови Тернопільської районної ради, безпартійний, проживає в місті Тернополі, судимість відсутня, самовисування.

Муц Орест Павлович, народився 26 лютого 1959 року в селі Кровінка Теребовлянського району Тернопільської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Тернополі, судимість відсутня, самовисування.

сестра нардепа П’яла Ярослава Павлівна, народилася 22 травня 1961 року в селі Кровінка Теребовлянського району Тернопільської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ телерадіокомпанія “Тернопіль”, безпартійнa, проживає в місті Тернополі, судимість відсутня, самовисування.

Трачук Віктор Васильович, народився 26 червня 1982 року в селі Іванківці Зборівського району Тернопільської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, приватний підприємець, член Партії регіонів, проживає в селі Іванківці Зборівського району Тернопільської області, судимість відсутня, самовисування.

Федорович Олександр Олегович, народився 1 серпня 1986 року в місті Тернополі, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, керівник інформаційно-аналітичного відділу, ТОВ телерадіокомпанія “Тернопіль”, член Партії регіонів, проживає в місті Тернополі, судимість відсутня, самовисування.

Хацановський Іван Станіславович, народився 20 травня 1984 року в смт Козелець Чернігівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, територіальний центр соціального обслуговування (НСП) Тернопільського району, член Партії регіонів, проживає в місті Борщів Тернопільської області, судимість відсутня, самовисування.

Крім того по округу №164 зареєструвався Фіялка Василь Михайлович, народився 8 серпня 1953 року в селі Купчинці Козівського району Тернопільської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Тернополі, судимість відсутня, самовисування.

Яку ціль переслідує цей ветеран політичного процесу Тернопільщини на виборах, запитує  За Збручем  – до кінця не зрозуміло.


 

 

Коментарі  

 
0 #4 Федорович 03.09.2012 08:41
Жураковська, ти безмозгла проплачена риговська шлюшка!!! :lol:
Цитувати
 
 
+4 #3 Жураковська Людмила 18.08.2012 14:50
:-)
Цитувати
 
 
+3 #2 Жураковська Людмила 18.08.2012 14:48
15.08.2012 року я, Жураковська Л. В., мала нагоду познайомитись з Народним депутатом від ПР Орестом Муцом.
Скажу чесно – мені Орест сподобався.
У спілкуванні Орет Муц – проста, звичайна людина, “без понтов”.
Як усі ми звичайні люди з теперішнім і з минулим, але з добрими намірами, щирою душею,людина слова.
Відчулась турбота і за Тернопільчан.
Відроджуйте свої підприємства, промисловість, голосуйте за своє і рідне, за те, що ближче до душі та серця, домашнє.
У Збаразькому районі я опинилась не випадково, мене уповноважено наказом Агенства держмайна України
від 07.06.2012 року № .., провести відповідну роботу та з’ясувати питання, які стосуються відновлення роботи Державного виробничо-торговельного підприємства “Шкіргалантерея ” , яке знаходиться у смт. Вишнівець Збаразького району Тернопільської області.
Цитувати
 
 
+5 #1 Пічурс 07.08.2012 23:26
Оресту не найшли місце в ПР, він своє відпрпацював, .......... Тепер ПР потрібні тільки ХОЛУЇ !!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.