Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Бути завжди в курсі подій відтепер можуть тернополяни. Дізнаватися «Що?» «Де?» «Коли?» мешканцям і гостям міста допоможе безпровідний доступ до всесвітньої мережі. Увійти в павутину незабаром можна буде в трьох тернопільських парках. Раніше безкоштовний зв'язок з Інтернетом впроваджували в центрі міста, а під час минулорічного Чемпіонату з водо-моторного спорту – і в парку ім. Т.Г.Шевченка. Проте цього разу, наголошує керівник відповідального за «вуличний» Wi-Fi комунального підприємства, потужність безпровідного Інтернету збільшили.

Іван Сороко літ, директор комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа»: «Тої пропускної здатності, яка була сюди подана, все-таки замало. І без підводки оптоволоконних каналів передачі інформації не обійтися. Тому був взятий курс на реалізацію такого проекту. Для проведення Чемпіонату водно-моторного спорту, це було кілька мегабіт в секунду сумарна швидкість, то сьогодні стоїть тут 4 точки, кожна з яких – по 100 мегабіт».

Першим безкоштовний доступ до Інтернету «дістався» парку ім.Т.Шевченка. Вже близько 2-х тижнів у зоні діють точки, які покривають «вай-фаєм» територію центральних алей парку та його острівців. Увійти в мережу там може кожен, хто має пристрій з Wi-Fi-зв’язком.

Іван Сороколіт: «Bitternetspot. Для першого разу клікаємо, щоб приєднатися. Пароля ніякого не питає. Доєднується. Надалі, якщо ви вистроїте в пристрої опцію, що з’єднуватися автоматично, будете в парку – буде автоматично вас з’єднувати. Точки між собою працюють в режимі роумінгу. Тобто, якщо ви перейшли з однієї лавочки на іншу, вам перез’єднуватися не треба. Ваш пристрій буде автоматично переконекчуватися на ту точку доступу, від якої у вас якісніший зв'язок».

Далі безпровідним доступом до всесвітньої «павутини» забезпечать відвідувачів парку Національного Відродження, а згодом– і гідропарку. повідомляє ІНТБ. У першому – Wi-Fi покриє Співоче поле з глядацькою зоною та центральними алеями парку. Єдине, що просять надавачі Інтернет-доступу – не перевантажувати зв'язок, обмежуючи при цьому швидкість собі та іншим користувачам паркового Wi-Fi.

 

Коментарі  

 
+1 #2 ред. ТТ 08.08.2012 00:43
смішні ви, пане Михайло. Та інтернет і побудований на тій фішці, щоб ви прочитали новину, а не щоб вам все стало зрозуміло із заголовку. Аксома нет-ЗМІ. Якщо ви написали такий коменатр, то повірте, що це для нас комплімент:) а якщо на інших сайтах вам все зрозуміло з назви інформації, і ви на неї навіть не клацнули, ну то ... то читайте такі сайти:)тільки ми вас просимо уклінно, не розказуйте про це нашим конкурентам-колегам?
Цитувати
 
 
0 #1 Михайло 08.08.2012 00:28
ну і заголовок! чорта з два зрозумієш про що може йтись в замітці під таким заголовком :)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.