Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Центральна виборча комісія зареєструвала ще кількох кандидатів у депутати Верховної Ради за мажоритарними округами в Тернопільській області. За відповідний проект постанови одноголосно проголосували члени Центвиборчкому. Зокрема, кандидатами зареєстровані:

167 (Чортків Тернопільської області) – заступник голови Київської обласної державної адміністрації Юрій Чижмар,

Кандидатом у народні депутати по №163 одномандатному виборчому округу зареєстрований Олійник Юрій, який працює на посаді начальника інспекції Держархбудконтролю в Тернопільській області.

Нагадаємо, що пан Чижмар був головою ТОДА, але тернополянам він найбільше запамятався в “ролі” постраждалої сторони любовного трикутника. Близько півтора роки тому його облив кислотою, начебто через ревнощі, колишній правоохоронець, внаслідок чого Чижмар отримав значні опіки, в тому числі й більшої частини обличчя.

Олійника ж тернополяни памятають в значній мірі тому, що на останніх виборах міського голови обласного центру у 2010 році, саме він найбільше виливав, так би мовити, компромату і бруду на свого тодішнього конкурента, а сьогодні мера Тернополя Сергія Надала.

То ж цікаво, чи не повториться історія цьогоріч, коли Олійник буде знову когось “трамбувати”, і саме його “жертва” стане нардепом від Тернополя?

alt     alt

Юрій Чижмар                                   Юрій Олійник

 
 
 
 

Коментарі  

 
+1 #10 Василь Петрович 21.08.2012 13:32
Скільки злого про Олійника пишуть, але чому виникає запитання люди його поважають в особистих розмовах ви не думали???напевно тому, що ці коменти є замовні. Я працював з ним, і абсолютно задоволений, адже так як він вміє організувати роботу, так не дано ні одному владному посодовцю та кандидату тим більше!!!!
Цитувати
 
 
-2 #9 Патріот 21.08.2012 12:42
Як смішно читати бруд проти Олійника. Ото хтось на нього зуб має)))Але шановні, ви ж напевно знаєте, що чорний піар набагато дієвіший ніж білий. Напевно хтось надзвичайно боїться такого сильного кандидата як він, бо він показав на усіх свох робочих місцях, яка він людина як посадовець. На всіх робочих місцях люди завжди залишались задоволені він можливості співпраці з Олійником, бо він вміє навести порядок, і завжди відповідає за свої слова.
Цитувати
 
 
+3 #8 ред. ТТ 08.08.2012 14:24
стосовно працював - то Олійник з Щепановським "знаються" вже з десток, а може й більше років, і коли нині засуджений був замміністра, то поцікавтеся де в цей час був Олійник і що робив? а стосовно "продажності" журналістів, то повірте, заробляють на таких як Олійник і Щепановський власники ЗМІ, а не наймані працівники....
Цитувати
 
 
-1 #7 Іван Дмитрович 08.08.2012 13:53
Вкрай вичерпно, зважаючи, що, окрім загальних фраз і власних припущень нема жодної конкретики. Наскільки мені відомо, Олійник не працював на Щепановського з 2006 року, а в цей час "Будівельник" не мав ще щодних проблем ні з будівництвом, ні з дольовиками. А щодо купівлі статей у ЗМІ,то вам, як журналісту, звичайно, видніше...
Цитувати
 
 
+2 #6 ред. ТТ 08.08.2012 13:40
Шепановськйий у своїй газеті НЕ, яка потім стала газетою Олійника, по повній програмі рекламував свої будфірми, набираючи дольовиків, навіть вже знаючи, що карх не минучий. І Олійник, який є фахівцем у біудівництві, не міг цього не розуміти. Але мовчав, а значить потурав у введені в оману людей. А якщо цього не розумів - то гріш йому ціна як спеціалісту. А стосовно того, що обливав брудом Надала, то достатньо зайти в бібліотеку і переглянути тернопільські газети за період з серпня по жовтень 2010 року і все стане зрозуміло. Чи ви вважаєте, що Олійнику шпальти газетні виділяли за гарні очі? Ні, звісно, за це платилися чималі суми. Сподіваюся вичерпно? Часу немає більше вам писати. То ж голосуйте за Олійника...
Цитувати
 
 
-3 #5 Іван Дмитрович 08.08.2012 13:23
Ви, будь ласка, не ухиляйтесь від прямих запитань. Прошу конкретних доказів для ваших тверджень.
Цитувати
 
 
+2 #4 ред. ТТ 08.08.2012 12:41
та голосуйте за кого бажаєте і вважайте як хочете, а стосовно чорного піару проти порядної людини? повірте, не такий вже пан Олійник серйозний кандидат, щоб проти нього готували якісь заходи, ще й це б проплачували. Але ми бажаємо йому перемоги, як і всім іншим:)
Цитувати
 
 
-3 #3 Іван Дмитрович 08.08.2012 12:29
Прошу конкретно написати, яким чином допомагав Щепановському кидати дольовиків Олійник і який саме бруд виливав на Надала? Бо хочу за нього голосувати, як за депутата Верховної Ради. І обізнаного в даних звинуваченнях прошу поставити свої прізвище, ім'я та по-батькові, бо в іншому випадку я вважаю, що це чорний піар проти порядної, чесної, патріотично налаштованої людини.
Цитувати
 
 
+2 #2 ред. ТТ 07.08.2012 23:42
на нашу думку в тому, що він "допомагав" Щепановському "кинути" дольовиків, що виливав, проплачуючи, від свого імені бруд на Надала, а ще в тому, що він скандальновідом а особа, яку завжди посилають на вибори, щоб забрати хоча б відсоток голосів у інших. А те, в яких він був замішаний скандалах - читайте ЗМІ
Цитувати
 
 
-5 #1 Українець 07.08.2012 22:36
В чому одіозність Олійника,шановн ий писако?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.