Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Проект будівництва транспортно-логістичного кластеру на базі аеропорту та проект оптового ринку сільськогосподарської продукції презентували у міській раді делегації з Туреччини 7 серпня. Показали гостям і загальну презентацію міста та провели екскурсію Тернополем.

Під час зустрічі іноземним гостям також розповіли про плани і перспективи, які планує реалізувати міська рада в найближчі 3-5 років.

«Загалом ми хочемо оновити архітектуру Тернополя. Місто було зруйноване, після Другої світової війни тут стояла лише табличка «Тут було місто Тернопіль». Тому в Тернополі є стара архітектура, яка залишилася з часів Австро-Угорщини, архітектура, зведена за часів Радянського союзу. Понад двадцять років відбувалася стихійна забудова вулиць, які не мають на сьогодні єдиної архітектурної цілісності. Ми плануємо оновити старі будинки новими матеріалами в тому ж стилі, побудувати нові споруди відповідно до сьогоднішніх тенденцій моди і стилю будівель, які розташовані поруч», - зазначив міський голова Сергій Надал.

За словами міського голови, влада зацікавлена в різних напрямках розвитку міста, тому рада буде почути усі пропозиції та надати всіляке сприяння людям, які захочуть тут втілювати цікаві проекти.

Наразі міська влада працює над реалізацією проекту термомодернізації старого житлового фонду з реконструкцією зовнішнього вигляду будинків, вивчає європейський досвід щодо будівництва багатоповерхових парковок, планує створити на базі аеропорту єдиний транспортно-логістичний центр та побудувати оптовий ринок сільськогосподарської продукції.

Крім комерційної співпраці, делегації з Туреччини запропонували надавати пропозиції щодо реклами міста з метою привабити інвесторів. Не оминули увагою і студентський обмін між Україною та Туреччиною.

«Нещодавно до нас приїжджали студенти з Німеччини та Польщі. Кілька днів вони були в Тернополі і на жовтень мають надати ідеї будівництва кількох об’єктів в місті, - зазначив заступник міського голови Леонід Бицюра. - Така практика є досить плідною, оскільки іноземні гості, оцінюючи місто зі сторони, висловлюють нове бачення розвитку Тернополя. Їхній досвід ми з радістю переймаємо. Це дає можливість побачити Тернопіль і його можливості по-новому».

 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.