Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прочитав статтю на вашому сайті Мер Тернополя, свободівець поки що, радо презентував наше місто ... туркамяка, як зрозумів, була передруком з офіційного сайту Тернопільської міськради. І от кілька висловів нашого “вельмишановного” міського голови Сергія Надала, ну або тих,  хто пише таку дурню для офіційного порталу міськради, увігнали мене буквально в ступор. Я про вислови, що начебто місто було так розбомблене, що залишилася одна табличка з назвою.

Якщо мер “давив” на жалість турків, то таку неправду ще якось можна пояснити. Але ж наступне речення, в якому він говорить про стару ахітектуру часів Австро-Угорщини,  спростовує його попередні слова.

А далі взагалі якісь нісенітниці мера, оскільки він заявляє, що за радянських часів вулиці Тернополя забудовувалися стихійно.

Ну, це ж повна дурня. Та якби в ті часи будували так як зараз, то і архітектори, і ті хто підписує різноманітні документи чи акти прийому будівництв, вже давно б в Сибіру були. Тоді, навпаки, була дисципліна, принаймні в будівельній галузі точно. А зараз, при свободівцях, їхні ж однопартійці забудовують навіть парки, як це робить той же депутат Гладкий. Та прочитайте самі уривок з інформації, яку нібито, озвучує пан Надал:

"Під час зустрічі іноземним гостям також розповіли про плани і перспективи, які планує реалізувати міська рада в найближчі 3-5 років.

«Загалом ми хочемо оновити архітектуру Тернополя. Місто було зруйноване, після Другої світової війни тут стояла лише табличка «Тут було місто Тернопіль». Тому в Тернополі є стара архітектура, яка залишилася з часів Австро-Угорщини, архітектура, зведена за часів Радянського союзу. Понад двадцять років відбувалася стихійна забудова вулиць, які не мають на сьогодні єдиної архітектурної цілісності. Ми плануємо оновити старі будинки новими матеріалами в тому ж стилі, побудувати нові споруди відповідно до сьогоднішніх тенденцій моди і стилю будівель, які розташовані поруч», - зазначив міський голова Сергій Надал.

    

І. Мукомеля

 

 
 
 
 


 


 

Коментарі  

 
-2 #1 Катя 10.08.2012 08:11
А що тут незрозумілого - після війни Тернопіль дійсно був майже вщент зруйнований - залишилась привокзальна частина (правильніше сказати приколійна), декілька церков (не всі!!!). А те, що в останні 20 років (якраз після розвалу СССР) місто забудовувалося хаотично - це теж правда. А те, що старі будинки оновлюються, а нові будуються в їх стилі - це практика всіх сусідніх областей і її вже давно треба було запровадити в Тернополі.
П.С. Прошу коментар розцінювати об'єктивно, оскільки прихилником Свободи не являюсь.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.