Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Порушуючи чи не всі правила руху на пішохідних зонах, їздять тернопільські водії. Такої думки мешканці будинків навколо бульвару Данила Галицького. Люди щодня спостерігають, як торгові перевізники, службові автомобілі, таксисти, не зважаючи на заборону, заїжджають на пішохідну зону бульвару. Тільки впродовж тижня минулого року, розповідає мешканець будинку на Галицького, 5 пан Сергій, авто збило дитячий візок та велосипед. Сьогодні колясками як для малюків, так і інвалідними, можна проїхати лише по одній алеї.

Сергій Дерід, мешканець будинку на бульв. Данила Галицького, 56: «Алеї от знаходяться, їх три є, то ще більш-менш в хорошому стані – це середня, там, де залишилося погуляти з колясками, з дітьми. Бо 2 крайні алеї знищені, особливо та, що ближче до магазинів, просто вщент. Там не тільки проїхати, там пройти неможливо пішки. Особливо з колясками. Так як мені приходиться їздити на інвалідній колясці, це неможливо просто скористатися тим проїздом, бо він просто машинами тяжкими грузовими знищений».

Обурені тернополяни сваряться з водіями-порушниками, сподіваючись на їхню совість і розуміння. Але реакції на зауваження – ніякої. Так як не зважають на звернення людей і посадовці.

Михайло, мешканець масиву «Східний»: «Часто заїжджають, нарушають, так, часто заїжджають. Там яма, туди во, оті сітки ламають. Ми говорили. Скільки разів говоримо – вони нас посилають дальше».

Юлія, мешканка масиву «Східний»: «Бувають машини, заїжджають. Особливо по тих алейках. Але що їм скажеш? Нічого не скажеш».

Сергій Дерід, мешканець будинку на бульв. Д. Галицького, 5: «Дають відповідь: «Нам керівництво кажуть їздити». Хоча я ніколи в житті не повірю, що керівництво. Взагалі, їхня задача – доставити продукцію і на тому крапка. Наші звернення неодноразові в міську раду на 1580 телефон. Наші звернення записують: «Добре, передамо». Не зрозуміло, чи не доходить, чи дуже велика цепочка, бо абсолютно ніякої реакції звідти нема. Так само ми зверталися, особисто я, в екологічну коаліцію, в ДАІ. Відповідь одна, що «це не наша робота».

Олена, мешканка масиву «Східний»: «Буває, що заїжджають, так. По тих алейках, он кафешка знизу появилась – туди вже під’їжджають машини. Не знаємо, куди скаржитися».

Прибувши на бульвар Данила Галицького, знімальна група телеканалу ІНТБ особливих порушників не побачила. Та згодом нам, все таки, вдалося «зловити» таксиста, що відчайдушно мчав по алеї бульвару.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.