Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

З 1 по 31 серпня в Україні триває місячник безпеки дорожнього руху, головною метою якого є реалізація комплексу заходів щодо привернення уваги громадян до проблем безпеки дорожнього руху. У ході масштабної Всеукраїнської акції в управлінні ДАІ в Тернопільській області провели день відчинених дверей для пластунів. З нагоди 100-річчя скаутської організації проводиться чимало заходів, однин з яких – велосипедний табір «Ревор», тому зустріч юних учасників дорожнього руху з працівниками Державтоіспекції була як ніколи доречною.

Співробітники ДАІ розповіли гостям про специфіку діяльності різних підрозділів, форму та зброю працівників автоінспекції. Пластуни мали можливість зблизька роздивитися технічні засоби, та оснащення, яке використовують у повсякденній роботі інспектори. Начальник сектору кадрового забезпечення, старший лейтенант міліції Олег Турлай запросив підлітків в майбутньому поповнити ряди ДАІ, розповів, де можна здобути необхідну освіту. Начальник сектору зв'язків з громадськістю майор міліції Микола Лецкалюк нагадав школярам правила дорожнього руху, особливу увагу звернув на ті, що стосуються велосипедистів.

Комендант скаутського табору Назар Зелінка був надзвичайно задоволений тим форматом, у якому проходила зустріч, адже підлітки мали можливість особисто поспілкуватись з співробітниками дорожньо-патрульної служби, отримати відповіді на питання, що їх цікавили. Одразу після завершення заходу пластуни вирушили у велопробіг. Щоб поїздка була безпечною, їх супроводжували працівники дорожньо-патрульної служби, а для учнів - це хороша нагода використати нові знання на практиці.

В управлінні ДАІ області запевнили, що така зустріч не є останньою, проведення днів відчинених дверей стало хорошою традицією, адже дає можливість усім учасникам дорожнього руху поспілкуватися та обмінятися досвідом.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.