Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Схоже, “вішати локшину” на вуха тернополянам стає для цього політика нормою... 

   10 серпня тернопільська "Свобода" на своєму партійному сайті “розродилася” новиною про те, що обласний Комітет   опору диктатурі підтримав голову ТОО ВО "Свобода" Олексія Кайду як єдиного кандидата на мажоритарному окрузі №163, куди входить місто Тернопіль (http://www.ternopil.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031854/). Згодом ця інформація була поширена іншими сайтами. Сам Олексій Петрович вже 13 серпня впевнено проводив прес-конференцію, презентуючи список кандидатів-побратимів на тепленьке місце в Парламенті.

Однак, наші джерела в обласному КОДі стверджують, що рішення про підтримку Олексія Кайди на засіданні Комітету ... не було прийнятим.

Серед півтора десятка представників партій та громадських організацій "за" те, щоб пан Кайда був підтриманий проголосувало заледве п'ять. Всі решта утримались або не голосували.

Зокрема, голова обласної ради Олексій Кайда так і не дав відповіді на пряме запитання, якою буде подальша доля обласної ради, в разі його обрання до Парламенту.

Нагадаємо, що згідно з діючим законодавством, обов'язки голови обласної ради, в разі відсутності першої особи, виконує його перший заступник. У тернопільському випадку - пан Тарашевський, який представляє близький до Партії регіонів "Єдиний центр". Але схоже Олексія Кайду це не бентежить - адже він так і не став тернополянином, про що свідчить місце його реєстрації вказане в декларації - місто Львів.

Ось так тернополяни знову мають обрати зайду, який забуде про своїх виборців, як тільки отримає депутатську квартиру в Києві.

P.S. Щоб наперед відкинути звинувачення на нашу адресу в тому, що ТТ начебто “лиє бруд” на Олексія Кайду, пропонуємо пересвідчитися в тому, що ми говоримо правду наступним чином. Як нам відомо, у середу деякі місцеві газети мали вийти з публікаціями на тему, що Олексія Кайду підтримав КОД. Але цих публікацій не буде з вищенаведених нами причин. Натомість в оточені пана Кайди замінили ті публікації іншими матеріалами, оскільки місце на шпальтах газет проплачено заздалегідь. Ось така то правда від Кайди про те, що його кандидатуру начебто підтримав місцевий КОД...

До слова, це вже не перший випадок, коли Тернопільський тиждень підловлює “хлопця з Бердянська” на відвертій неправді. Варто згадати хоча б нашу недавню статтю Голова Тернопільської облради Олексій Кайда знову збрехав!!! Доведено ТТ!!!

Ми й далі продовжуватимемо пильно слідкувати за тим, що тернополянам “впарює” цей свободівець...

Тернопільський тиждень

          

 

Коментарі  

 
0 #5 Назар 17.08.2012 23:28
Кайда нормальний хлоп і не брехун.Навчіться розрізняти вже чорне і біле........невже так важко.
Цитувати
 
 
+2 #4 ред.ТТ 15.08.2012 12:55
вкотре пояснюємо - цензури немає, але якщо в коментарі є образа на адресу нашого сайту, при чому абсолютно примітивна і безпідставна, чи вони не стосуються теми - звісно, не пропускаємо їх. Якщо читач має що сказати на підтримку чи критику "героїв" наших публікацій - будь-ласка. Але якщо той же читач хоче тільки папляжути нашу роботу і ще й гнівається, що обпльовування ми непропускаємо - то таким ми говоримо АРІВІДЕРЧІ:)
Цитувати
 
 
+1 #3 Петро Д. 15.08.2012 12:32
а чому коментарі не виставляєте? ЦЕНЗУРА???
Цитувати
 
 
+1 #2 валерій -1 15.08.2012 10:46
його впевненість не призведе до бажаних резултатів,на брехні далеко не заїдеш
Цитувати
 
 
-1 #1 Антон 14.08.2012 20:21
а що, хтось ще сумнівається в тому, що кайда брехун? порядниістю там навіть не пахне, його хіба в Класіку радо приймають...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.