Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Член ВО „Свобода”, заступник обласної організації на Тернопіллі Михайло Головко, який балотується в нардепи по „північному” окрузі, згідно декларації, поданої до ЦВК, за минулий рік не заробив жодної копійки. Його дружина також, якщо вірити тій же декларації, не заробляла нічого .

Михайло Головко та його сімʼя не мають автомобілів, будинку, землі та рахунків в банках.

Єдиним джерелом доходів сімʼї, згідно декларації, були перекази з-за кордону. Самому кандидату передали 10 тисяч доларів США, його дружині – тисячу.

Ось так... А ви , електорат, обирайте...

 Михайло Головко, кандидат, Свобода, Тернопільський тиждень 

На сесіях Тернопільської міськради пан Головко "думає і читає"...

 

 

 
 
 
 
 

Коментарі  

 
0 #4 Михайло Іванович 23.08.2012 10:27
ой слухайте. та прес служеба тої ради достала сидять і пічятають. про шо ви говорити якшо в них крім грошей в очах більше нічього немає!!!!!!! памятаю як свубуда прийшоа в міську раду то були в прямому сенці слова в подраних штанах. а зара?????? надал кредит вже виплатив??? їздять га машинах по сто тисяч.
Цитувати
 
 
+2 #3 комуніст нардеп 22.08.2012 18:08
...весь тернопіль і область і київ знають що головко порядна і чесна розумна особа.а батьки його як і тисячі наших земляків змушенібули поїхати від нас щоб працею-хто був то знає- заробити для свого сина.їх родина істинні українці треба ними гордитися....головка всі люблять і поважають..він переможе....
Цитувати
 
 
+1 #2 zenga47 21.08.2012 17:05
прихлебатель Запада, кто б сомневался..
Цитувати
 
 
+7 #1 Олег 21.08.2012 15:46
Михайло порядний чоловік і хороший сімянин.А грішми помагають йому батьки яких доля заставила працювати за кордоном.По матеріальних статках він такий як і тисячі наших галичан.Люди вам не догодиш.І хіба погано що людина думає і читає.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.