Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Безпартійний самовисуванець Володимир Величко, який балотується в Верховну раду по „південному” мажоритарному окрузі Тернопілля, помилився, розсилаючи від свого імені привітання краянам з днем народження. Одна з привітальних листівок спричинила скандал, адже прийшла на імʼя покійного чоловіка.

Про цей трафунок, як пише Доба,  повідомив координатор громадянської мережі ОПОРА на Тернопіллі Святослав Липовецький.

З кандидатом Величком повʼязана цікава історія – він розсилав привітання з днем народження, і одне надійшло до жінки, на імʼя батька, який помер рік тому. Це викликало скандал. Однак в нас виникає інше питання – звідки кандидати мають доступ до персональних даних, ― зазначив Липовецький.

Юрист Тернопільського осередку КВУ Володимир Курило зазначив, що  використання персональних даних, без згоди особи, є порушенням чинного законодавства. Тож люди, чиїми особистими даними оперують кандидати, можуть звертатися в правоохоронні органи чи суд.

  


 


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.