Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

   Неприємний запах поширюється мікрорайонами Тернополя від ранку, 31 серпня. Про цей "аромат" повідомляють мешканці "Східного", Центру, "Сонячного", "Нового світу".

Нагадаємо, подібна ситуація вже була у місті у неділю, 26 серпня. Тоді найбільше смерділо у Центрі. Втім, після зливи запах пропав. У Тернополі на той час було багато гостей, адже у нас саме тривали змагання з водно-моторного спорту та різноманітні культурні заходи до Дня міста. В соцмережах масово обговорювали цей трафунок та придумували різноманітні версії. Втім, всі служби на той час віднікувалися. Мовляв, нічого не знають.

- На "Східному" потрібно ходити в протигазі, - написав сьогодні на 20minut.ua читач. - Смердить лайно . Складається враження, що якась аварія на водоканалі.

Кореспонденти “20 хвилин” наразі з'ясовують ситуацію. На довідці міськради "1580" підтвердили, що на сморід до них скаржаться десятки тернополян.

Дзвінки почали надходити вже з 9.00. Також тут повідомили, що при міському управлінні з надзвичайних ситуацій створили комісію, яка вивчає цю проблему. Коли будуть остаточні результати, наразі не відомо.

- Хочу запевнити тернополян, що на каналізаційних мережах міста жодних аварійних ситуацій немає, - каже начальник міського управління з надзвичайних ситуацій Іван Коваль. - На мою думку, сморід міг "прилетіти" до нас з вітром з полів. Адже наближається осінь і тоді землю підживлюють гноєм.

Зараз працівники міліції, прокуратури та СБУ шукають, хто може бути причетний до того, що неприємний запах завдає незручностей тернополянам, додає пан Коваль.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.