Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Заява Гусятинської районної організації ВО «Батьківщина», оприлюднена на сайті обласної організації цієї політсили, з приводу інформації М.Савчука про підтримку КОДом Гусятинського району його кандидатури по 166 виборчому округу.

Комітет опору диктатурі – це не проект під якусь політичну силу. Це колективний орган опозиції, який покликаний організувати боротьбу людей проти свавілля влади.

Започаткувало створення комітетів опору диктатурі славне місто Львів. Відбулося це 05 серпня 2011 року. Ідеєю КОДу загорілась вся Україна, об’єдналися для спільної боротьби, для опору диктатурі не тільки опозиційні партії та громадські організації, але й не байдужі до цього пересічні громадяни.

24 серпня 2011 року на 20 річницю Незалежності України у селищі Гусятин планувалось створення Комітету опору диктатурі в Гусятинському районі, до якого мали входити такі політичні сили як КУН, ВО «Батьківщина», «Наша Україна», «Фронт змін», ВО «Свобода», НРУ, «За Україну». Але бажання увійти до комітету, на жаль, виявили тільки ВО «Батьківщина» та КУН (Конгрес Українських Націоналістів), інші проігнорували такий захід, їм було байдуже, що роблять їх соратники на районному, обласному чи Всеукраїнському рівнях. Особливо проти виступав Михайло Савчук. Він як голова Гусятинського РУХу заборонив своїм партійцям підписувати цю угоду, мотивуючи необхідністю отримати на це позитивне рішення Проводу НРУ, хоча на той час Рух вже був членом КОДу на Всеукраїнському рівні.

Але перед парламенськими виборами ідея КОДу активізувалася, і кожен хто має бажання пролізти у Верховну Раду створює КОД під себе.

Один з таких псевдо-КОДів створив той таки селищний голова Гусятина Михайло Савчук. Для своєї переваги при прийнятті рішень, він включив туди різні нефункціональні оранізації. Пізніше селищний голова цим же КОДом висунув себе кандидатом до Верховної Ради від Гусятинщини, заявивши, що його підтримали всі політсили Гусятинщини. Проте, - це відверта брехня, адже протоколу з підписами керівників політ сил ніхто так і не побачив. Натомість, ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», «Фронт Змін» та інші впливові партії заперечили свою участь в так званій «підтримці». Чи існує такий документ, невідомо, він згадується лише в програмі Савчука, як кандидата. Та й самий Гусятинський псевдо-КОД не зробив за своє існування нічогісінько. Не провів жодної акції, жодного спільного засідання, жодних спільних дій в райраді, а був використаний лише для прикриття Савчукової продажності.

Керуючись власним егоїзмом Михайло Савчук продовжує дискредитувати єдине, що може протистояти антиукраїнській владі Януковича – Об’єднану опозицію. А звідси робіть висновок, шановні краяни, на кого насправді працює кандидат Савчук і чиї вказівки виконує!

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.