Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі знову запрацює аеропорт. Черговою можливістю потрапити до столиці не потягом чи автобусом, а літаком, завдячуємо меценатам краю, повідомив губернатор області Валентин Хоптян.

Валентин Хоптян, голова Тернопільської облдержадміністрації: «Ми найшли кошти, меценатів. Тому що Олексій Петрович відмовлявся виділяти ці кошти, щоб ліцензію продовжити. Там вони невеликі – 30 тис. грн. всього на всього. Але ми найшли. Приємно те, що до нас сьогодні прилітають. Ми домовились знову ж таки, поки що відкривати 2 рейси, один – на столицю нашої держави – Київ. Але не так, як це було зроблено 2,5 роки тому, коли ціна була така, що зі Львова вона була дешевша, а з Тернополя вдвічі була більша».

Сам голова обласної ради Олексій Кайда вину перекладав на депутатів.

Олексій Кайда, голова Тернопільської обласної ради: «Намагались ми розглянути питання щодо надання дозволу на отримання кредиту. Перш за все, для погашення заборгованості по зарплаті, і потім по необхідних коштах для продовження сертифікатів і ряд, ряд інших технічних моментів. Натомість з невідомих причин депутати не підтримали. Не підтримали пропозицію щодо надання кредиту».

Та лише пасажирськими перевезеннями тернопільський аеропорт не обмежиться. Посадовці обіцяють відкрити на летовищі центр із митним складом.

Валентин Хоптян, голова Тернопільської облдержадміністрації: «Ми в районі аеропорту розпочинаємо будувати великий логістичний центр. Тому якраз і митний склад, який буде, ми зможемо тут приймати вантажі з різних країн світу. Якраз це є продовження. Тому що дійсно, тільки пасажирські рейси не дадуть тої економіки, щоб ліквідувати всю ту заборгованість, яка є, вона складає сьогодні майже 5 млн. грн.».

Голова Держмитслужби України під час свого візиту в Тернопіль особисто оглянув аеропорт. У результаті – підтримав ідею створення логістичного центру.

Ігор Калєтнік, голова Державної митної служби України: «Бізнес цього хоче, і географічне положення Тернопільської області і наявна інфраструктура аеропорту це дозволяє зробити. Я думаю, ті завдання, які ми перед собою вчора з вами поставили, мають бути реалізовані в найближчий час. Карго перевезення дадуть змогу розвитку, збільшення сплати податків, і я думаю, що це абсолютно правильний крок».

Завдяки отриманню позики, у Тернополі не лише відновлять польоти, а й виплатять заборгованість по зарплаті працівникам аеропорту, запевняє місцева влада, про що повідомляє ІНТБ

 

 

Коментарі  

 
+2 #2 Максим 01.09.2012 12:09
Цей Кайда тільки звіздіти може, а нічого путнього для Тернопільщини не зробив. Де прописаний - невідомо, сімя у Львові. Гнати нафіг на схід, хай там Свободу піднімає.
Цитувати
 
 
+1 #1 Іван Іванович 01.09.2012 12:04
Добре,що почули Юрія Олійника, який з 2005року говорить,що це шанс Тернополя на визнання повітряними воротами Західної України.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.