Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Те, що між двома високопоставленими свободівцями нашого краю — Олексієм Кайдою і Сергієм Надалом вже давно є чимало суперечностей, знають в їхньому оточенні та в партійному середовищі.

Та на публіці, звісно, побратими поки що “світяться” інколи разом і вдають монолітну команду. Але неофіційно, подейкують, вони все частіше дошкуляють один одному як тільки можна.

Чому між ними виникло суперництво, ТТ розповість ще не в одній публікації. Наразі ж зазначимо, що, як стверджують наші джерела, Кайда не може змиритися з тим фактом, що його особистий рейтинг в Тернополі катастрофічно падає, а Надала — ні.

Принаймні, результати роботи міського голови можуть бачити тернополяни. І можливо тому Сергій Надал зі своєю командою не вдається до дрібних нападів в бік голови облради, натомість його побратим Кайда, нервуючи через втрату авторитету, разом з "помічниками" не гребує навіть, здавалося б, незначними речами, які рикошетом бють по всій партії ВО “Свобода”.

А от і останній факт.

Сайт За Збручем, який, подейкують знаючі люди, фінансується не без допомоги голови Тернопільської облради Олексія Кайди і його приібчників, і які мають безпосередній вплив на редакційну політику, як стверджують наші джерела, тобто, начебто саме пан Кайда і його найближче оточення фактично диктує, коли і що оприлюднювати на цьому порталі, у суботу знову “дзьобнув” Сергія Надала і його підлеглих. Бо укусом оприлюднення такої інформації і не назвеш.

В центрі Тернополя почали виконувати закон Колесниченка?

Виконання скандального мовного закону, який дискримінує українську, відбувається в самому центрі Тернополя. У всякому разі таке враження складається після відвідування шоу в сферичному кінотеатрі.

Атракціон щодня надувають прямо біля пам’ятника Івану Франку на місці скандальної "книгошари", де взимку торгували російськомовним книжковим ширвжитком.

Під час сеансів в цьому “чудо-кінотеатрі”, який розпочав роботу напередодні учнівського свята 1 вересня, демонструються стрічки винятково російською! Звичайно, 99% тернополян чудово розуміє цю мову і приходять туди за візуальними, а не культурними враженнями. Але поява такого “шоу” в самому центрі міста, де влада патріотично б’є себе в груди при кожній нагоді, симптоматична. Власникам надувного кінотеатру свободівські чиновники очевидно пояснили лише фінансові умови, а про культурні … забули.

Ось такий “кричущий факт” підмітили наші колеги, який стосується керівництва Тернополя. А те, що на За Збручем одражу після цієї ж публікації була оприлюднена “сльозлива” заява пана Кайди, в якій, в заяві мається на увазі, чимало відвертої брехні, яку подають читачам Кайда в купі з цим сайтом (і ми це доведемо в наступних публікаціях — прим.ТТ), то увагу на цьому анонімні журналісти вищеназваного порталу не акцентують.

Наостанок нагадаємо, що “війна” між Кайдою і Надалом, про що давно говорять в політичному середовищі нашого краю, триває. Тож про причини цього непублічного розбрату ТТ ще писатиме неодноразово...

Тернопільський тиждень

     alt      alt

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.