Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями, шукаючи інформацію про те, як правильно звучить посада депутата Тернопільської міськради від ВО “Свобода” Івана Сороколіта, зайшли на сайт мерії, де, сподівалися, мала б бути в першу чергу достовірна інформація про депутатський корпус. На жаль.

Те що ми побачили — нас в принципі не здивувало (дивіться фото, хоча вже давно Іван Сороколіт є директором комунального підприємства "Тернопіль Інтеравіа").

Адже ми неодноразово писали, що в окремих чиновницьких кабінетах міськради працівники займаються всім чим завгодно, але не виконанням своїх безпосередніх обовязків.

Ну правильно, а для чого тим же працівникам прес-служби слідкувати за своєчасним оновленням інформації на офіційному порталі. Вони краще в соцмережах позависають в робочий час. Зарплатню за це вони ж з наших податків отримують вчасно і без затримок.

Хтось запитає — а куди ж дивиться їхнє начальство? Так і хочеться відповісти — в чарку! Але то, певно, буде не обєктивно. Свободівці ж бо декларують повсюдно, що вони за здорову націю...

Тернопільський тиждень

Коментарі  

 
+1 #3 ред.ТТ 04.09.2012 19:29
І при чому тут особиста неприязнь. В прес-службі такі ж чиновники як і інші, яким зарплату платять з нащих з вами кишень, пора це зрозуміти, а не керуватися критеріями - ой, та вони мої знайомі, такі прикольні і веселі, а якісь тетешники до них бідак вічно чіпаються. От коли ти, журналіст, влетиш на судовий позов, приміром, бо взявши інформацію з сайту, написав неправду по суті, тоді побачимо, кому претензії ставитимеш? Без образ... І до слова, якраз до Надала нормально ставимося, бо чудово розуміємо, що все він знати не може, тому й вказуємо на деякі речі. і ці речі, як це не високопарно прозвучить. таки міняється. Навіть якщо після наших публікацій він і втик дає підлеглим (а що дає, ще й яких, знаємо напевне:))))
Цитувати
 
 
+1 #2 ред.ТТ 04.09.2012 19:28
до журналіста - одна місцева дівчина, прийшовши працювати в обласну газету, якось написала статтю, в який використала офіційні дані саме по одному з чиновників мерії, яку взяла саме з сайту міськради. В середу, в день виходу газети, той чиновник подзвонив з претензіями і піною біля рота до власника газети, а той наїхав на працівницю, був скандал, дівчисько плакало і доказувала, що вона звикла довіряти сайтам офіційним. Ні фіга. В результаті вона звільнилася. Треба ще якісь пояснення?
Цитувати
 
 
-2 #1 журналіст 04.09.2012 19:04
коллєги, у вас ніби і обєктивне зауваження але від єхидства і жовчі вас аж розпирає... огидно читати...
списую на те, що у вас якийсь особистіний конфлікт з Надалом і компанією
бо інакше - вас важко зрозуміти
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.