Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На редакційну пошту місцевих сайтів надійшов так званий лист-заява, як реакція на виклик на поєдинок з уст однопартійця Віктора Януковича, тернопільського чиновника Павла Федика. Адресований він начебто головному лікарю обласної клінічної психоневрологічної лікарні ШКРОБОТУ Володимиру Васильовичу і позиціонується як  "Відкрита заява" такого собі координатора Громадської Ініціативи “Оновлення країни” Андрія Левуса. Більшість порталів це передрукували і смакують подробиці.

Тернопільський тиждень цього не зробив. З кількох причин.

Нас не запідозриш у “любові” до Партії Регіонів чи в прихильності до пана Федика, бо ми неодноразово писали про нього в критичному контексті.

Ми не знаємо, чи правда, що Павло Федик ходив з ножом по парку Шевченка, щоб зарізати Тягнибока, як це подали деякі сайти в погоні за сенсацією (свідками цього не були, доказів не маємо, а тому не писали про це).

Ми не вникали у фейсбучну суперечку зазначених людей, яка призвела до того, що один викликає іншого на публічну бійку на Тетральному майдані (звісно нічого такого не буде, просто один хлопака піариться таким чином у передвиборчий період — прим.ТТ), а інший робить собі рекламу, пишучи звернення на сайти.

Але Федика коментар до цього “словесного зливу” наведемо: “Левус та Патрік (“Патрік” - це кличка в певних колах, як нам відомо, не кого іншого, як однопартійця Павла Федика, гуманітарного заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Петра Гоча — прим. ТТ), ви вже проситесь... Один демонструє роздвоєння особистості та порушення логіки, інший керує шизофреніком (стиль відчувається) і сам ним стає. Хлопці, у пятницю, 19.00, Театральний майдан Тернополя, приходьте - вяжіть, доставляйте В.В. чи куди хочете... З нетерпінням чекаю. Продемонструйте свою "сміливість" та" принциповість"! Без жодної поваги до сцикунів та анонімів Павло Федик...”

Ось так відповів Федик в коментарях до публікацій на сайтах, бо можливості висловитися йому самому ті, хто опублікував бруд про нього, не дали. І як ми зрозуміли, в травлі Федика, як він сам це не прямо, поки що, говорить, бере участьі його так би мовити колега Гоч.

А нам в цій ситуації тільки одне не зрозуміло — невже в суспільстві, тим паче в нашому компактному і до недавна толерантному Тернополі є стільки ненависті одного тернополянина до іншого, що плодяться такі заяви? Це низько! Нехай Павло Федик і регіонал. Але він має право на свої переконання. Він пересічний мешканець нашого міста. І не найгірший його представник. Чогось того ж таки Ореста Муца, також регіонала, який, щоправда, від цього зараз всіляко відхрещується, ті ж “патріоти” публічно не ганять. Бо розуміють, що Муц і по писку може надавати за такі публічні образи різним чином. Це як мінімум. А по-максимому може і дещо відірвати . От і роблять собі “крутизну” на таких як Федик. Але чогось не “вякали” ж до нього тоді, коли він був “на коні”? Чому? А тільки тепер, коли той же Федик фактично залишився один. Бо Муц “зіскочив”, а “Патрік”-Гоч і не був і не є регіоналом за переконаннями, він там, де вигідно на даному етапі його життя. Адже був він колись і пластуном, якщо не помиляємося. Чи багато ви знаєте пластунів у Тернополі, які служили і Муцу, і Хоптяну, і будуть й далі служити тим, хто при владі?

А відгризати шматки старого і хворого вовка, перепрошуємо за пафосність та евфуїзм,  притаманно тільки шакалам...

Тернопільський тиждень

   alt    alt

                               Павлу Федику є чого загризтися...       Так це і є "славнозвісний" в певних колах "Патрік-Гоч?"              

 

 

Коментарі  

 
+5 #16 Павло Федик 09.09.2012 09:57
Публічне визнання своєї гарячковості. Прошу вибачення за жовч в одному із своїх коментарів, але дуже анонімні журналісти із ТТ модерацію коментаря здійснювали :-x
Цитувати
 
 
-5 #15 Найманець 06.09.2012 21:11
А от по останньому абзацу зразу видно, що дана стаття замовна, не багато людей користуться такими порівняннями.
Цитувати
 
 
+1 #14 Павло Федик 06.09.2012 16:26
unknown із тернопільської семидниці! Де коментар? Вже як Патрік починаєте? Думаєте мені робити немає що? Вашому сайту з невідомими іменами та ідеями рейтинг піднімати. Пафосність та велемовна бундючність найбільш проявилась у добу більшовицького режиму, то я не старий ще, хоча із "Вовчої ліги", що Іваном започаткована була. Патрік із сопливих вовчунів, молодших, а вовченяти справжні із третього покоління появились... Щодо в пику надавати, то у ваших словах тільки частка жарту, шоу хочете побачити - втуліть так левуса із левітів, аби прийшов завтра, а не сьогодні, як він раптом захотів у В.Ходачкові серед ночі зустрітись... Засранець, а не засадник!
Цитувати
 
 
+6 #13 Павло Федик 06.09.2012 16:17
:-x
Хто з нас двох хворий - цікаве питання... Той хто підписується чи той, хто себе п.рдуном називає?
:-? А щодо майбутнього, то на ТТБ чи я під Патріком, чи Патрік під мною - час покаже! Аби не під зайцем!
Цитувати
 
 
+6 #12 Павло Федик 06.09.2012 15:27
:lol:
Повеселили мене добряче, вдячний!
Провокувати вмієте, щкода, що в УНСО вас не було, де головний тактичний прийом крім "розбивайте собачі голови" був "провокація, репресії, революція". То ж дозвольте з репресії продовжити:
1. Ніколи нікого не бійтесь, під Богом всі ходять, навіть святі... Тому підписуйтесь під своїми статтями, бо з автором за честь буду мати за руку здоровкатись!
Цитувати
 
 
+3 #11 Титомир 06.09.2012 13:06
ну все, розцілувалися...
Цитувати
 
 
+7 #10 ред.ТТ 06.09.2012 12:46
смійтеся на здоровячко, заходіть частіше до нас, у нас завжди смішно:))
Цитувати
 
 
+8 #9 тернополянка 06.09.2012 12:43
ну, то давайте, Титомире, віртуально розцюлююємося і з миром розійдемось :lol: вопшето, я правда від усієї душі посміялася, так що ТТ, можна сказати, продовжив мені життя ;-) )))))
Цитувати
 
 
+7 #8 Титомир 06.09.2012 12:36
ось тутечки погоджуюся, нам всім треба до нього, просто інформацію треба сприймати або не сприймати, а не дсикутувати при цьому ображаючи когось і паплюжачи чиїсь роботу, прошу вибачення в тернополянки :oops:
Цитувати
 
 
+2 #7 тернополянка 06.09.2012 12:28
а кого я захищаю? )))) бачу, тут масово всім тре до Шкробота :D ну і мене можна відвести, якщо включаюся в пусті дискусії)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.