Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У скверику на бульварі Т.Г.Шевченка, прямісінько навпроти нового фонтану з квіткою терену, «оселилися» два козаки. Щоправда – не справжні – а ковані. Але віднині «житимуть» вони тут роками, споглядаючи життя міста та тримаючи на своїх сидіннях-шароварах не одну тисячу туристів.

Під проливним дощем, замотані у целофан новісінькі лавки дивували перехожих своєю цікавою формою. Коли комунальники, спеціально для журналіста «Погляду»,  розмотали одного «козака», то стало видно, що зроблений він досить цікаво, але не зовсім практично. Очевидним є, що ці лавочки – більше, як декоративний елемент скверу. Зокрема, у них не буде зручної спинки, аби обпертися. Натомість, за спинку слугуватимуть розкинуті вбік «руки», в яких один козак тримає казан та ложку, а інший – кубок та футбольний м’яч. Дерев’яні вишневі сидіння – то шаровари козаків, котрі «стоять» на цікавих чобітках.

Комунальники пояснили, що планують забити в новеньку плитку скверу спеціальні штирі, до яких потім намертво приварять вусатих хлопців з оселедцями.

Натомість, люди, котрі проходили мимо цієї новинки скверу, по-різному на неї реагували та коментували. Іноземні студенти, котрими центр Тернополя зараз просто «кишить», з цікавістю розглядали кованих українців. Жваво обговорювала «козаків»  і молодь. А люди старшого віку бідкалися, що «краще б сюди доставили ті лавки, котрі були раніше під виноградом». Казали, що їм бракує такого затишного місця, де може одночасно відпочити не один десяток тернополян. Адже тих лавок, котрі встановлені зараз вздовж скверу – замало. Були також і люди, зазвичай старшого віку, котрі висловлювали невдоволення цими лавками. Казали, що «сюди треба нашу владу посадити».

А от ТТ сподобався коментар читача “Погляда” до цього матерілу: “Привіт головному архітектору. А як вяжеться стилістика фонтанів із цими лавками? Ще біля кожної лавки калину посадіть і соняхи штучні поставте – ото буде краса!!!!:(

    

    

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.