Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

   Днями Віталій Максимов (екс-начальник УМВС в Тернопільчьскі області) - прим.ТТ) зустрівся із міським головою Тернополя Сергієм Надалом (екс-заступником начальника обласної податкової - прим.ТТ). Головне питання, яке підняв «УДАРівець» перед мером міста – це проблема скасування нічних потягів через Тернопіль, яка загострилася з початком навчального року.

«Я направив три звернення з проханням допомогти повернути тернополянам нічні потяги до Києва і Харкова – на ім’я губернатора, голови обласної ради та керівника «Укрзалізниці», – розповів Віталій Вікторович Сергію Надалу. – На сьогодні отримав лише одну відповідь – від першого заступника голови обласної ради, у якій він просто «перенаправив» питання на нижчі інстанції. А від облдержадміністрації та керівництва «Укрзалізниці» отримав лише поштові повідомлення про вручення їм моїх листів».

Віталій Максимов звернувся до Сергія Надала з проханням підключитися до вирішення проблеми потягів. «Усі вони – і Хоптян, і Кайда – чужі для Тернополя, їм байдуже, як страждають звичайні люди, яким треба добратися до столиці чи назад, бо у цих чиновників є дорогі службові машини, – аргументував своє звернення до мера Віталій Вікторович. – Ви ж, як корінний тернополянин, як людина, яка успішно керує нашим містом і дбає про його добробут, не можете залишитися осторонь».

Сергій Надал повністю підтримав Віталія Максимова у прагненні допомогти повернути нічні потяги через Тернопіль. Більше того, він запевнив «УДАРівця», що готовий разом із ним вирішувати це питання, а тому найближчим часом спробує організувати спільну робочу зустріч із начальником Львівської залізниці. «Як міський голова, я теж буду звертатися до всіх інстанцій, щоби проблема, яка виникла, була вирішена, – запевнив Сергій Надал. – Я й раніше пробував вирішувати це питання, але спільно із однодумцями це буде зробити набагато легше». Міський голова подякував Віталію Максимову за турботу про місто і звичайних тернополян. «Мені приємно, що в той час, коли з найменшої проблеми всі хочуть зробити велику політику, все ж знаходяться люди, котрі намагаються вирішити дійсно істотні питання, які хвилюють людей», – сказав Сергій Надал.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.