Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

    На три запитання до кандидата у депутати за округом №163 відповів Михайло Ратушняк. Він йде на вибори самовисуванцем.

Нагадаємо, пан Ратушняк, як тільки є якісь вибори, завжди бере в них участь. Востаннє він пробував стати мером Тернополя, але зумів тільки як депутат до міськради пройти.

1. Навіщо ставати депутатом? Щось вам заважає "на своєму місці" змінювати життя і державу? Як допоможе у цьому депутатський мандат?

2. Якими є конструктивні сторони конкурентів? Чи аналізували ви програми і напрацювання колег, визначали сильні та слабкі сторони, дослухалися до думок?

3. Ваше ставлення до діючого президента Віктора Януковича, до діяльності Партії регіонів і правлячої коаліції?

1. Депутатом потрібно ставати для того, щоб, використовуючи свій життєвий, політичний та підприємницький досвід, творити справедливі закони і своєю твердою, незламною і державницькою позицією впливати на процеси в Україні.

На своєму місці я завжди зміцнював державу, підтримуючи українську культуру, освіту, медицину, патріотичні молодіжні, громадські та спортивні проекти, утверджуючи навколо себе в такий спосіб все українське та сплачуючи при цьому багатомільйонні податки до місцевого та державного бюджетів.

Але в Україні в небачених масштабах панують корупція, беззаконня, безправність та продажні суди, на що я не можу впливати.

А депутатський мандат дає можливість подолати ці ганебні явища, захистити кожного українця та створити умови для духовного, культурного та економічного розвитку нашої держави.

2. Поточні вибори, як і всі попередні, підтверджують, що виборчі програми є сильнішими або слабшими, але не буває програм поганих. Програми своїх опонентів я аналізував і в деяких побачив цікаві пропозиції.

До думок інших завжди дослуховуюсь, адже кожна людина – індивідуальність. Але переконаний, що остаточне рішення людина має приймати на основі своїх твердих переконань і принципів.

3. Незважаючи на легітимність обрання чинного президента, ставлюся до нього і до правлячої коаліції, до якої входить і партія регіонів, негативно.

По своїй суті ця влада є безконтрольною, корумпованою, безвідповідальною, залежною від олігархічних кланів, а через прийняття закону, яким продовжено перебування російського флоту в Україні, та закону про засади мовної політики – ще й антиукраїнською.

Щоб змінити систему влади, необхідно:

- Провести люстрацію: звільнити з займаних державних посад вищих рівнів всіх колишніх агентів КГБ та компартійних і комсомольських керівників вищих рангів;

- Звузити повноваження президента та розширити повноваження парламентської опозиції, передавши їй під контроль всі контролюючі комітети Верховної Ради;

- Посилити відповідальність чиновників за корупційні діяння та порушення законів і Конституції;

- На законодавчому рівні закріпити прості механізми відкликання громадою депутата та імпічменту президента.

                

Чекаємо відповіді на такі ж запитання від УСІХ кандидатів з усіх ОКРУГІВ Тернопілля!!!

До речі, ці запитання особисто вже отримали: Орест Муц, Іван Бесяда, Ярослава П’яла, Володимир Гульовський, Олександр Федорович, Володимир Болєщук, Іван Кісь, Юрій Чижмарь, Михайло Полянчич, Іван Стойко, Руслан Кулик, Павло Федик, Володимир Ткач та інші. Більшість із перелічених – ще 16 серпня! З того часу ми отримали лише кілька відповідей. Частина депутатів отримали запитання на власні сторінки в Інтернеті або на Facebook. Але очевидно, цими ресурсами вони насправді не користуються. Інакше, як пояснити, що вони ДОСІ мовчать! У їхніх мотивах нехай розбираються виборці.

Нагадаємо, листи ми ще чекаємо на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Контактні телефони – 43-00-50, 050-521-19-33 (Любов Красновська).

Розміщення цієї інформації на сайті 20minut.ua – БЕЗКОШТОВНЕ, адже такі дані не вважають агітацією. Кожен виборець повинен знати, чим дихають люди, які розраховують на його голос!

Нагадаємо, цей проект ми розгорнули за підтримки інших Інтернет-ресурсів Тернополя, зокрема "Тернопільської липи". Дякуємо колегам за співпрацю!

 

Коментарі  

 
-1 #1 Микола 10.09.2012 09:18
А чому стільки іронії і насмішки в журналіста? Був би я на місці Михайла не давав б ніяких коментарів з таким відношенням
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.