Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

8 вересня, скандальний, та багатьма палко нелюблений редактор інтернет-видання «Про все» Борис Машлянка, один з небагатьох працівників місцевих ЗМІ прийшов на всеукраїнську акцію в підтримку телеканалу ТВі на центральний майдан Тернополя.

Там він, не без допомоги колег-журналістів, отримав «в зуби»… медичний пластир. Йому заклеяли рота так, як бабусі до мозолів собі алоє ліплять, а молоденькі дівчатка – убезпечують спітнілі п’яти, коли ті від нових шкіряних туфель страждають. На пластирі написали «Цензура» і виставили «до знимки». Навіть на камеру зняли, аби до столиці передати, як завжди гострий на слівце Машлянка (котрий, між тим, в певних колах має псевдо, котре зовсім не з «М» починається), змушений лише слізно моргати карими оченятами-гудзичками до перехожих і умгукати у відповідь на їх запитання.

Благо, крім як красиво говорити, редактор «Про все», знає ще й ази адміністрування, тому вміє статті на свій сайт (що більше на персональний блог скидається) виставляти. Значить – в разі цензурування його спічів, запитань та монологів загалом, матиме ще плацдарм для виставляння на всезагальний огляд своїх «чорних перлів», котрі чомусь більше на кругленькі кізяки схожі. А може Машлянка тому і прийшов на майдан сьогодні, аби «засвітитися» перед колегами, який же він принциповий, і як він підставляє своє дружнє плече ТВІшникам. Аби, в разі закриття чи цькування «рИгіонами» його сайту, було кому заступитися за нього? Адже жоден місцевий журналіст щиро не подасть руку цій людині. Котру, насправді, шкодувати треба і лікувати. Добром і любов’ю. Бо не знає, бідний, що то є.

Люба Вовк, новини Тернополя “Погляд”

 alt 

Коментарі  

 
+2 #5 уважна 10.09.2012 00:24
взагалі то з Погляду і взятий матеріал, про що чітко вказано, чи марянця борисика така тупа, що навіть не дочитує?
Цитувати
 
 
-3 #4 Маряна 09.09.2012 21:49
А що на Погляді не прийняли твою статейку??))
Цитувати
 
 
-3 #3 Маряна 09.09.2012 21:41
Ну це вже ти Любцю перегрілась? А чим так Борис тобі дорогу перейшов.Гидко бачити, що ті що вважають себе журналістом,так е мазюкають. Все що хоч в очі кажи йому, а не випендрюйся.
Цитувати
 
 
+2 #2 Люпко 09.09.2012 03:01
Цитую Люпко Люб:
Люпка, я тебе люблю аж капєц..

Люпку всі люблять. То ви хоч своє ім'я вкажіть :-*
Цитувати
 
 
+3 #1 Люпко Люб 09.09.2012 00:48
Люпка, я тебе люблю аж капєц..
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.