Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Кандидати в нардепи по тернопільському мажоритарному окрузі Олексій Кайда та Віталій Максимов подебатували, та в той же час посмішили присутніх на акції захисту телеканалу Tvi  в Тернополі.

Розмова, що перейшла в суперечку, виникла тоді, коли обоє кандидатів чекали, коли ж розпочнеться запланована акція. Першим комунікацію розпочав голова облради.

Добрий день пане Віталій. Чого не вітаєтеся? Ви то критикуєте, але вітатися всеодно треба, ― підійшов до колишнього міліціонера „свободівець”.

Я хоч критикую, але відкрито, а не так як дехто, ­­― потиснувши руку відповів Максимов.

­­― Відкрито-відкрито. Недавно дуже відкрито пішло по поштових скриньках, ­­- засміявся Кайда.

Я по скриньках не працюю. Я вам це вже говорив, і ще раз кажу.

Ну я ж не кажу що ви. В мене також технічними речами штаб займається.

Ну от ваші може такими технічними речами і займаються.

Слухаючи цю перепалку інші учасники мітингу підсміювалися. Раптом, в розмову втрутився чоловік у вишиванці, що стояв в колі.

Віталій Вікторович, я якось вас бачив і ви мені казали що йдете на зустріч з виборцями. А то ж ви мене здурили, ви додому в Петриків йшли, ― звернувся він до Максімова.

Така заява розсмішила присутніх, а Віталій Максимов помітно рознервувався.

Я вас перший раз бачу, шановний. Якщо ви технолог Олексія Кайди, то так і скажіть, ― відрубав він.

Фіналом сцени стала демонстрація чоловіком в вишиванці свого паспорта, і заява, що він ніякий не технолог, а взагалі громадянин Росії.

Після цього конфліктуючі сторони зупинили взаємні звинувачення. За кілька хвилин обоє кандидатів по черзі висловлювалися на захист каналу Tvi. Приєднався до них і ще один конкурент – Юрій Олійник. Він саме гуляв майданом в спортивному костюмі, - пише Доба

            

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.