Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Михайло Головко, Тернопіль, свободівець, Тернопільський тиждень   До лав охочих займатися політикою долучаються молоді люди. Вони не мають того життєвого досвіду, який притаманний людям зрілого віку, але у них є свіжий погляд на життя, прагнення швидких і радикальних змін. Суспільство з обережністю ставиться до цих якостей молодих людей, тому їх не так багато серед відомих політиків. Знайомимо читачів з одним із наймолодших учасників цьогорічних передвиборчих перегонів, представником полтичної партії “Свобода” Михайлом Головком. Він є кандидатом у народні депутати по одномандатному округу №164. Публікуємо його відповіді на “Три запитання до …” для сайту “20 хвилин”.

- Навіщо ставати депутатом? Щось вам заважає “на своєму місці” змінювати життя і державу? Як допоможе у цьому депутатський мандат?

- Думаю запитання щодо того, навіщо ставати депутатом краще було б адресувати до представників тих політичних сил, котрі вже були при владі в Україні минулі роки, і знову рвуться за будь-яку ціну потрапити у парламент! Я б хотів займатися чимось цікавішим і приємнішим ніж політика, проте те становище до якого «проффесіонали» та «янучари» довели Україну не залишає мені іншого вибору. Я усвідомлюю,що сьогодні на Україною нависла загроза загибелі. Тому, я та мої побратими – націоналісти повинні боротися. У нас є наразі можливість боротися демократичними методами, відстояти інтереси українців у парламенті. Якщо антиукраїнська влада забере у нас цю можливість, я готовий боротися тими методами, які застосовували бандерівці!

- Якими є конструктивні сторони конкурентів? Чи аналізували ви програми і напрацювання колег, визначали сильні та слабкі сторони, дослухалися до думок?

- Мені добре відома позиція моїх основних конкурентів, вона проста і зрозуміла. За мудрими і хорошими словами в їхніх передвиборчих програмах криється одне і теж. Це захист своїх особистих інтересів та амбіцій. На відміну від них, для мене, як для націоналіста найважливішими є інтереси української нації!

- Ваше ставлення до діючого президента Віктора Януковича, до діяльності Партії регіонів і правлячої коаліції?

- Яким може бути ставлення націоналіста – до ворогів нації? Яке може бути ставлення до злодіїв, лицемірів, зрадників? Думаю, кожен зможе дати на це питання однозначну відповідь!

Чекаємо відповіді на такі ж запитання від УСІХ кандидатів з усіх ОКРУГІВ Тернопілля!!!

До речі, ці запитання особисто вже отримали: Володимир Бойко, Михайло Бочаров, Людмила Скакун, Орест Муц, Іван Бесяда, Ярослава П’яла, Володимир Гульовський, Олександр Федорович, Володимир Болєщук, Іван Кісь, Юрій Чижмарь, Михайло Полянчич, Іван Стойко, Руслан Кулик, Павло Федик, Володимир Ткач та інші. Більшість із перелічених – ще 16 серпня! З того часу ми отримали лише відповіді від найактивніших суб’єктів виборчого процесу. Частина депутатів (наприклад, Микола Люшняк, Володимир Клименко, Тарас Козак) отримали запитання на власні сторінки в Інтернеті або на Facebook. Надсилали ми запити і прес-секретарям кандидатів. Але… всі вони ДОСІ мовчать! У їхніх мотивах нехай розбираються виборці…

Нагадаємо, листи ми ще чекаємо на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Контактні телефони – 43-00-50, 050-521-19-33 (Любов Красновська).

Розміщення цієї інформації на сайті 20minut.ua – БЕЗКОШТОВНЕ, адже такі дані не вважають агітацією. Кожен виборець повинен знати, чим дихають люди, які розраховують на його голос!

Нагадаємо, цей проект ми розгорнули за підтримки інших Інтернет-ресурсів Тернополя, зокрема  «Тернопільська Липа»

Дякуємо колегам за співпрацю!

 

Коментарі  

 
0 #7 Павло Федик 19.09.2012 05:36
Говорити про готовність боротьби, у т.ч. методами бандерівців, і боротись - дві великі різниці)))!
Цитувати
 
 
+3 #6 Володя Крайник 15.09.2012 13:44
Королевська, удар, та інша пурга - сателіти регіонів. Гнати в шию, жлдного голосу зрадникам
Цитувати
 
 
+4 #5 Володя Крайник 15.09.2012 13:43
Гнати потрібно тих ламаковичів, муців і клименків! Михайло вперед, ми з тобою!
Цитувати
 
 
+2 #4 Оксана Т. 15.09.2012 13:42
Якось мала нагоду поспілкуватись з Головком, справив дуже хороше враження людини чесної та порядної. Підтримую
Цитувати
 
 
+2 #3 Tanja 15.09.2012 13:40
Міша вірю в тебе і тримаю кулаки за твою перемогу.
Цитувати
 
 
+2 #2 СтЬОПА 15.09.2012 13:39
Тільки так можна перемогти! Бажаю успіху, Михайле!
Цитувати
 
 
+3 #1 Виталий 12.09.2012 17:23
Правда о кличке:
https://www.youtube.com/watch?v=kXsOid-ShBU&feature=player_embedded
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.