Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Кількість кандидатів – 13. Межі округу – частина міста Тернополя (виборчі дільниці №611096 – 611181).

1. Олексій Кайда, ВО «Свобода» –голова Тернопільської обласної ради, народився 27.02.1971 р. в місті Бердянськ Запорізької обл.

2. Віталій Максимов, УДАР– начальник управління безпеки Рівненської обласної дирекції банку "Райффайзен банк Аваль", народився 28 січня 1955 року в місті Чернівці.

3. Михайло Ратушняк – директор ТОВ "АНТ", що представляє «Оболонь» у Тернопільській області, народився 4 березня 1962 року у Тернополі.

4. Тарас Пастух, УНП – генеральний директор ТОВ "Торговий дім "Опілля", народився 20 березня 1978 року у Тернополі.

5. Юрій Олійник– начальник Інспекції державного архітектурного будівельного контролю в Тернопільській області, народився 22 липня 1965 року у селі Богутин Золочівського району Львівської області.

6. Ярослав Давидович, «Україна – Вперед!»– пенсіонер, голова ЦВК у часи Помаранчевої революції, народився 20 квітня 1948 року в селі Великі Гаї Тернопільського району.

7. Павло Федик, Партія регіонів–перший заступник генерального директора Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії, народився 26 липня 1963 року у місті Козова Тернопільської області.

Головним претендентом зайняти парламентське крісло на цьому окрузі є голова обласної ради, «свободівець» Олексій Кайда. На цей округ від об’єднаної опозиції претендував екс-мер Тернополя Роман Заставний, але його включили до виборчого списку «Батьківщини» під №75, видавши тим самим Кайді карт-бланш.

Конкурувати з головою ТОР спробує колишній керівник обласної міліції Віталій Максимов від УДАРу. Екс-міліціянт запам’ятався тернополянам перш за все гучним автомобільним скандалом з колишнім губернатором Тернопільщини Юрієм Чижмарем.

Нещодавно Максимов, усвідомлюючи, що білбордів, на яких він з Віталієм Кличком, недостатньо, щоб здобути перемогу на окрузі, ввійшов у конфлікт з Кайдою. Низка місцевих ЗМІ поширила інтерв’ю УДАРника, де він різко критикує діяльність «свободівця» на посту голови обласної ради.

Також серед тих, хто спробує відібрати перемогу в Кайди, будуть причетні до пивоварного бізнесу Михайло Ратушняк, котрий покинув УНП, та Тарас Пастух, що досі є членом цієї політсили. Обоє кандидатів претендують на патріотичну нішу.

Офіційним висуванцем від партії влади є Павло Федик, котрий нещодавно прославився в Інтернеті відеороликом, на якому тризубівці виганяють його копняками з віча у Збаражі. Цілком імовірно, що насправді регіонали будуть підтримувати по Тернополю Юрія Олійника, котрий іде як самовисуванець. Ще донедавна Олійник був головою міської організації Християнсько-демократичної партії України, котра на президентських виборах 1999року  підтримувала Леоніда Кучму, а 2004-го – Віктора Януковича. Хоча цілком можливим є і той варіант, що Федик гратиме сам на себе, а не допомагатиме Олійникові.

«Україну – Вперед» по 163 окрузі представлятиме добре відомий Ярослав Давидович, котрий запам’ятався всім як голова ЦВК на «третьому турі» президентських виборів 2004 року.

Далі буде ...

Назарій Заноз, ZAXID.NET

      alt       alt

Віталій Максимов і Олексій Кайда

 

Коментарі  

 
+2 #1 Павло Федик 13.09.2012 19:38
Швидше відмовлюсь від балотування ніж буду підтримувати оркові проекти - Макса та Олії...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.