Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А посадовці міської ради мовчать. Про що?

Законодавство дає право на відпустку лише після відпрацювання на новому місці не менше 6 місяців. Але ця норма, напевне, на мера Тернополя не поширюється?  А тим часом частина перевізників у Тернополі й далі страйкують.

Прозорість та відкритість завжди була обов’язковою в роботі органів влади (про це навіть сказано в якихось там законах) і кожен керівник намагається, принаймні, робити вигляд, що від громади (населення, електорату – потрібне підкреслити) нічого не приховується. Ненайкраще  це поки що вдається свободівському міському голові Сергію Надалу. Він постійно обіцяє, але його підлеглими вперто майже нічого з обіцяного не робиться.

Нещодавно було призначено нового начальника відділу квартирного обліку та нерухомого майна міської ради. Ним став колишній податківець Богдан Малимін, про що майже одразу відрапортував офіційний сайт міської ради, навівши навіть біографічну довідку новоспеченого чиновника (http://www.rada.te.ua/news/view/3859), або фото. Однак, пан Малимін(або сайт міськради?),замовчав про два періоди свого життя: кудись зникли роки між навчанням і 1994 роком, а також нічого невідомо, чим займався пан Малимін між 2001 та 2006 роками. Днями на офіційному сайті міської ради з’явилась чергова інформація про призначення нових керівників структурних підрозділів (http://www.rada.te.ua/news/view/3887). Цього разу біографічних довідок немає взагалі і тернополяни можуть собі тільки уявляти, хто керуватиме містом найближчі 4 роки.

За неофіційними поки даними стало відомо, що останнього чиновника з команди колишнього мера Заставного,  Юрія Юрика, також звільнено. В нове управління, що опікуватиметься молоддю, спортом та туризмом перепризначили лише одну особу і поклали на неї обов’язки начальника управління.

Немає на сайті міської ради також жодної інформації про члена виконавчого комітету, радника міського голови на громадських засадах, пана Стемковського (на фото), до речі, дуже загадкову і таємничу людину. Хоча про решту посадовців сказано доволі детально і навіть розміщені їхні фотографії.

P.S. Мовчить сайт міської ради і чиновники і про відпустку міського голови, яку він собі взяв, незважаючи на підняття тарифу на проїзд, кількаденний страйк перевізників і ті незручності, що виникли для простих тернополян. До речі, законодавство дає право на відпустку лише після відпрацювання на новому місці не менше 6-місяців. Хоча надбавки новою владою були встановлені за високі показники в роботі, коли «молода команда» пропрацювала лише кілка тижнів.

Олекса Ярич

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.