Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Кількість кандидатів – 20. Межі округу – Збаразький, Лановецький, Підволочиський, Шумський райони, частина Кременецького району (виборчі дільниці №610544 – 610552, 610554 – 610587, 610591, 610592, 610596 – 610604, 610607, 610609, 610610, 610613 – 610616).

1. Володимир Клименко– голова правління "Українського Інноваційного Банку" (УкрІнБанк), народився 29 липня 1958 року в Луганську.

2. Михайло Головко, ВО «Свобода» - заступник голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання "Свобода", народився 3 травня 1983 року в селі Токи Підволочиського району Тернопільської області.

3. Орест Муц – народний депутат України, народився 26 лютого 1959 року в селі Кровінка Теребовлянського району Тернопільської області.

4. Віталій Ломакович, УДАР –голова наглядової ради ПАТ "Науково-дослідний інститут побутової радіоелектронної апаратури", народився 7 жовтня 1970 року в місті Рівному.

5. Володимир Гульовський, УНП – комерційний директор ТОВ "Пивоварня "Опілля", народився 7 червня 1975 року у селі Шили Збаразького району Тернопільської області.

6. Михайло Бочаров–Збаразький міський голова, народився 21 листопада 1958 року в селі Зевакіно Предгорненського району Східно-Казахстанської області.

164 виборчий округ характеризується найбільшою кількістю кандидатів серед усіх інших в області.

Та це не єдиний його рекорд – округ із центром у Збаражі зібрав на своїх просторах найбільшу кількість колишніх та теперішніх членів Партії регіонів. Пов’язана така ситуація з тим самим розбратом у лавах місцевих регіоналів.

Орест Муц розраховував, що партія влади благословить його бути єдиним кандидатом на цьому окрузі, але його візаві, голова ОДА Валентин Хоптян, мав зовсім інші плани. Незадовго до виборів він привіз з Луганська місцевого банкіра Володимира Клименка, котрого і погодили в Києві. Такий розклад прийшовся не до душі нардепові Муцу, і він покинув лави Партії регіонів (чого не зробив навіть після того, як його карткою проголосували за «Закон про засади державної мовної політики»).

Для боротьби з Клименком Муц зареєстрував ще 7 своїх помічників, з-поміж яких – і сестра Ярослава П’яла. Руками своїх соратників народний депутат проводить кампанію з «визволення області від варягів-комсомольців». Під варягами та комсомольцями слід розуміти голову ОДА Хоптяна, уродженця Хмельниччини та все того ж банкіра Клименка.

Банкір Клименко працює на окрузі за допомогою благодійного фонду «Галичина-Волинь», котрий проводить дні міста/села на території округу, реставраціями церков та начебто асфальтуванням доріг. Щодо останнього, то кошти на ці шляхо-ремонтні роботи, котрі присвоює собі фонд Клименка, були закладені в державний бюджет. Крім того, банкіра пов’язують із головою «Укравтодору» Володимиром Демішканом. Діяльність фонду «Галичина-Волинь» не виходить за межі 164 виборчого округу.

Ще один колишній регіонал, котрий висувається по цьому окрузі, – міський голова Збаража Михайло Бочаров. Одіозний мер, котрого міськрада вже якось відправляла у відставку, проте суд визнав таке рішення незаконним, покинув лави Партії регіонів акурат перед виборами. Його не варто вважати серйозним конкурентом, але поки невідомо, на чию користь гратиме присутність такого кандидата у виборчому бюлетені.

Фактичним висуванцем регіоналів по 164 окрузі є заступник голови Збаразької райради Василь Липка, котрий є технічним кандидатом на користь Клименка.

Узгоджений кандидат від опозиції на окрузі – «свободівець» Михайло Головко, відомий своєю антиалкогольною риторикою та багаторічною роботою в Тернопільській міській раді. Він, мабуть, єдиний, хто справді може скласти конкуренцію Клименкові та Муцові й має шанси на перемогу.

Висуванець УНП Володимир Гульовський, котрий довгий час працював в облдержадміністрації, а також на посаді голови Збаразької РДА, може розраховувати на невелику прихильність електорату, проте якщо голоси виборців будуть вкрай розпорошені, і він має якийсь шанс на перемогу.

УДАР на цьому окрузі представляє Віталій Ломакович, котрий розраховує добитися успіху завдяки своєму благодійному фонду та виїхати на бренді Кличка.

Далі буде...

Назарій Заноз, ZAXID.NET

                  

На фото: Михайло Головко (до слова, нормальний молодий політик, принаймні, має окрім притаманній його однопартійцям риториці, ще й власну думку  - прим.ТТ), єдине в чому "зганився", так вважаємо, це, звісно, тим, що, подав декларацію як таку, де ніц не заробляє, а живе на перекази родичів з-за кордону...)

 

Коментарі  

 
-1 #7 магістр 24.09.2012 16:41
Цитую Володя:
Я впевнений, Міша переможе, головним завданням для нього в цій нелегкій виборчій компанії це донести до людей правду про так званих самовисуванців-клименків та продажних "ударівців"

те що ви обливаєте брудом "ударівців" не робить вам честі. Наведіть приклади ??? Навпаки, про продажність "обєднаної опозиції" видно з її дій і висловлювань.
Цитувати
 
 
+2 #6 оленочка 20.09.2012 20:25
Свобода давно продала округ клименкові. А головко молодий зелений амбітний і небільше
Цитувати
 
 
-4 #5 Реально 18.09.2012 18:53
У ВР раді треба таку людину, ЩО ЗМОЖЕ ВИБИТИ ГРОШІ НА НАШУ ДОТАЦІЙНУ ОБЛАСТЬ, ЦЕ МОЖЕ БУТИ ТА ЛЮДИНА, ЯКА МАЄ ТАМ ЗВ'ЯЗКИ - ЄДИНИЙ ХТО МАЄ ТАКУ ХВАТКУ ЦЕ ОРЕСТ МУЦ. І ВІН ЄДИНИЙ ХТО ПЕРЕМОЖЕ. ЦЕ Ж ВИДНО.
Цитувати
 
 
+2 #4 Володя 14.09.2012 19:56
Я впевнений, Міша переможе, головним завданням для нього в цій нелегкій виборчій компанії це донести до людей правду про так званих самовисуванців-клименків та продажних "ударівців"
Цитувати
 
 
+4 #3 Andrij 14.09.2012 19:51
Михайло Головко - людина честі. Підтримую його повністю
Цитувати
 
 
+2 #2 Тарас 14.09.2012 19:50
знаю Михайла вже давно, дійсно таки людина із незаплямованою репутацією, світлою головою та великим бажанням до роботи. Успіху тобі в боротьбі!
Цитувати
 
 
0 #1 Іван 14.09.2012 16:30
хто небуть тіки не свубуда.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.