Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Кількість кандидатів – 11. Межі округу – частина міста Тернополя (виборчі дільниці №611092 – 611095), Бережанський, Зборівський, Козівський, Підгаєцький, Тернопільський райони, частина Кременецького району (виборчі дільниці №610542, 610543, 610553, 610588 – 610590, 610593 – 610595, 610605, 610606, 610608, 610611, 610612).

1. Володимир Петровський, УДАР – директор ТОВ "Екопрод-інвест", народився 12 вересня 1962 року в селі Саранчуки Бережанського району Тернопільської області.

2. Володимир Богданович Бойко, ВО «Батьківщина» – перший заступник голови Тернопільської обласної "Батьківщини", народився 16 лютого 1985 року в місті Тернополі.

3. Іван Чайківський – генеральний директор приватного агропромислового підприємства "Агропродсервіс", народився 29 травня 1972 року в селі Настасів Тернопільського району.

4. Анатолій Вихрущ – завідувач кафедри психологічних та педагогічних дисциплін Тернопільського національного економічного університету, член НРУ, народився 18 квiтня 1955 року в смт Ланівці Тернопільської області.

5. Володимир Болєщук, УНП – начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради, народився 17 грудня 1974 року в місті Тернополі.

6. Володимир Іванович Бойко – тимчасово не працює, народився 25 лютого 1961 року в селі Чернелів-Руський Тернопільської області.

По 165-му виборчому окрузі планував балотуватися до Верховної Ради екс-голова СБУ Валентин Наливайченко, для цього він розгорнув масштабну кампанію, провів праймеріз та мав усі шанси на перемогу. Але згодом Наливайченко опинився в списку УДАРу, і цей округ став вакантним. Обласна організація партії Кличка мала намір висунути на окрузі, з центром у Зборові, письменницю Наталку Михно, проте Наливайченко заявив про свої права на місце кандидата від УДАРу і пролобіював своїм наступником депутата обласної ради Володимира Петровського. Наливайченко їздить з Петровським по окрузі й агітує електорат обрати саме останнього.

Від об’єднаної опозиції по Зборівському окрузі іде Володимир Богданович Бойко, котрого називають креатурою нардепа та головного «батьківщинівця» області Василя Деревляного. Бойко є маловідомою постаттю на теренах округу, тому те, що вибір опозиції впав саме на цього кандидата, здивувало багатьох місцевих експертів. Проте асоціювання з «Батьківщиною» на Тернопільщині – це вже немало, тому Бойко зберігає шанси. Ну і не дарма саме проти нього висунуто єдиного в області двійника – самовисуванця з ідентичним іменем та прізвищем, але по-батькові у нього інше – Бойко Володимир Іванович.

На цьому окрузі також по кілька представників від одного табору. Опозицію представлятиме і голова місцевого осередку НРУ Анатолій Вихрущ. Також два висуванці є від об’єднання під егідою Віктора Ющенка, кандидат УНП Володимир Болєщук та КУН Володимир Ткач.

Партію регіонів формально представлятиме депутат обласної ради Костянтин Баранов. Реально ж влада робить ставку на аграрія Івана Чайківського, котрий ще донедавна очолював фракцію Партії регіонів у Тернопільській районній раді, проте незадовго до виборів у липні вийшов із фракції, щоб не асоціюватися з владою.

Далі буде ...

Назарій Заноз,   ZAXID.NET 

     alt     

 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.