Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

19 вересня, на он-лайн дебатах, що проводила медіа-корпорація RIA кандидати в народні депутати по 163 виборчому округу на весь Тернопіль відкрито розповіли про свої нажиті різними шляхами багатства.

На запитання модератора про їхню сім’ю, помешкання, засоби пересування та заробітні плати виявилось, що доходи кадидатів кардинально різняться між собою, так само як і якість та кількісь! їхніх помешкань.

Регіонал Павло Федик мешкає в старій “хрущобі” на Дружбі, площа його помешкання 53 кв м. Їздить старим авто з царапинами і вм’ятинами. Живе з сім’єю, що складається з дружини —лікаря-гінеколога та двjх доньок.Має земельну ділянку в Козівському районі, скаржиться, що це далеко, але все ж планує, зробити там диво-сад.

Володимир Кухар, лідер ГО “Українська альтернатива” має однокімнатну квартиру в Києві, будинок в Тернополі, автомобіль середнього класу. Оскільки останні два роки займається винятоково громадською діяльністю, його трудова книжка, не задіяна, лежить вдома. Має дружину-журналістку та двох синів., 12 і 7 років.

Комуніст Василь Паразіньский проживає в Тернополі лише другий рік. До цього чоловік з дружиною та двома дітьми мешкав в Хмельницьку, де в нього залишилось нежитлове приміщення з-під колишнього продуктового магазину. Тут він живе в трикімнатній квартирі. Його дружина тимчасово безробітна, син юрист, донька студентка КНАУ. Дохід за минулий рік становив 41 тис грн.Має автомобіль Lanos 2010 року випуску.

Я найбагатший кандидат в порівнянні з моїми попередниками, — заявиви про себе Володимир Стецюк. І він має всі підстави так казати: за минулий рік разом зі своєю дружиною кандидат заробив майже 1 млн грн. Також він є власником декількох квартир і автомобілів. В Києві має чотирьохімнатну квартиру, ще одну двокімнатну отримав у спадок від тещі, 3 квартири під офісне приміщення і будує будинок. Пан Стецюк має четверо дітей від чотирьох дружин. Кожне його чадо і колишня дружина теж мають по квартирі. Свою кампанію фінунсує одноосібно.

Прибуток Тараса Пастуха (гендиректор пивної корпорації “Опілля” - прим.ТТ), за минулий рік, був у розмірі 40 тис грн, його дружина, — викладачка ТНЕУ, зараз в декреті. Разом виховують чотирьох дітей. Мешкає велика родина з батьками пана Тараса в сімейному домі. Їздить чоловік на машині Тoyota Camry, котру взяв у кредит.

Юрій Олійник та його дружина — вчителька християнської етики, мають в Кременці будинок площею 145 кв м. Запевняє, що авто і нерухомість купив займаючись комерційною діяльністю.

Дохід Степана Вадзюка за 2011 рік — 140 тис грн. Автомобіля немає, скрізь ходить пішки, або користується громадським транспортом. Його син, лікар-травматолог у Києві нещодавно лікував спортсменку Стеллу Захарову, чим пан Вадзюк дуже гордиться. Донька працює клнічним провізором.

Михайло Ратушняк (торгує на теренах Тернопільщини пивом “Оболонь” - прим.ТТ) вже 5 років одружений, за цей час виховує з дружиною 2, і 4-річних доньок. Мешкає з сім’єю та мамою, користується службовим авто Нundai2001 року випуску. Має доходи від кількох депозитів.

«Погляд»

        

 

 

Коментарі  

 
+2 #1 Оксана 21.09.2012 07:26
Мені подобається, що ТТ дуже об'єктивно висвітлює виборчу кампанію. Дістається усім, але по заслузі. Коли треба - похвалите, якщо дійсно є за що. Молодці! А ЗЗ зганьбився остаточно. Мало того, що Альошу Зайду вже зализали зі всіх можливих сторін, аж гидко читати, та ще й попробуйте хоч один коментар поставити, який суперечить "нинішній політиці За збручем". Тому дякую ТТ за незалежність і об'єктивність! Не продавайтеся нікому, як ЗЗ, бо честь і репутацію втратити дуже легко, а відновити - майже нереально.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.