Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

22 вересня, на Тернопільщині у Марійському духовному центрі в селі Зарваниця Теребовлянського району розпочалося Всеукраїнське військове паломництво. Це вже четверте за ліком починаючи з 2009 року паломництво українських військових до святого місця, яке входить у двадцятку найбільших Марійських центрів світу. Цьогоріч воно проходить під гаслом «Бог покликав нас жити у мирі».

Організатором паломництва виступає Департамент Патріаршої Курії Української Греко-Католицької Церкви у справах душпастирства силових структур України. Паломництво відбувається з благословення та за участі військового єпископа – владики Михаїла Колтуна, керівника Департаменту Патріаршої Курії Української Греко-Католицької Церкви у справах душпастирства силових структур України.

Очікується, що святе місце, де у храмі Пресвятої Трійці зберігається чудотворна ікона Божої Матері, відвідає близько тисячі військовослужбовців Збойних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Внутрішніх військ МВС, Державної пенітенціарної служби України та Міністерства надзвичайних ситуацій України з усіх регіонів держави. Захід розпочався з панахиди за загиблими військовослужбовцями та правоохоронцями. Опісля відбулося покладання квітів до пам’ятного знака загиблим за волю України, що продовжилося урочистою ходою представників силових структур до площі перед Собором.

Окрім того, програма паломництва передбачає виступи творчих колективів та військових оркестрів на площі перед Собором, Хресну ходу, похід зі свічками та нічні чування.

Завершиться паломництво у неділю 23 вересня Архієрейською Божественною Літургією.

Очікується, що подібне військове паломництво відбуватиметься у Зарваниці щороку, а у найближчі роки воно набере статусу міжнародного.

Василь Лабай

      

 

Коментарі  

 
0 #1 Владимир 24.09.2012 15:51
УГКЦ - ЕРЕТИКИ.в истории Церкви все записано, но кто хочет жить как завещал Иисус Христос?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.