Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Чим українські вибори відрізняються від демократичних?
У нас кандидати в депутати не зобовязані нічого доводити народу. Вони можуть вступити в популярну партію, покрасуватися з її лідером кілька разів на мітингах, поручкатись з ним на білбордах і підтримка забезпечена. Навіщо їм той народ?
Головне переконати виборців патріотичними гаслами, щоб повірили й просидіти нічого не зробивши в керівному кріслі в області, а потім на тих самих гаслах «їхати» в парламент з конкретними планами там «боротись», а не працювати для громади.
Як інакше можна пояснити те, що Олексій КАЙДА не погодився зустрітися з Юрієм ОЛІЙНИКОМ на теледебатах, на які Олійник його публічно запросив? Зрозуміло, що не має що Кайда сказати громаді про те, над чим працював ці роки, відколи обласною радою керує. Не має що сказати про те, з чим іде, що відстоюватиме в парламенті для Тернополя, бо, напевно, не планує цього робити. Планує тільки, що переможе, спираючись на партійні плечі. Треба ж наскільки не поважати тернополян, щоб бути впевненим у їх зазомбованості партійними гаслами, так ігнорувати тернопільську громаду, щоб не розповісти про свою позицію, плани! Ні, все-таки це – не ігнорування громадою. Логіка Кайди очевидно простіша: навіщо дебатувати про те, що не плануєш для громади робити?, пише неофіційний сайт пана Олійника “Нова Ера”

 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.