Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ні місяця не минає без того, щоб в обласному центрі стався якийсь будівельний скандал. Ще не вщухли пристрасті навколо намірів забудувати парк Національного Відродження поблизу Співочого поля, як у місті з’явився новий паркан.

На цей раз будова затівається поряд з популярним торгівельним центром “Орнава”, що поряд з парком “Топільче”. Значну частину майданчика для автомобілів, що на вулиці Живова, вже обгородили дерев’яним парканом. Жодних інформаційних таблиць про те, що там збираються робити – немає. Це пряме порушення закону, адже кожен громадянин має право знати, що, коли і як збудуть поряд з житловими будинками, школою, популярним супермаркетом “Сільпо”. Крім того поряд бензозаправка та ще й у центрі Тернополя.

Площа, яку загородили нерівним горбатим парканом на око складає не менше ніж гектар (!). У вихідні дня тут активно паркуються тернополяни та гості міста. Куди тепер подінуть свої автомобілі відвідувачі “Орнави”? Адже інших парковок навколо немає, задається питанням За Збручем.


Коментарі  

 
+1 #1 Oksana 26.09.2012 21:15
Sвобода забудовує все що не встиг Sаставний
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...