Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В суботу, 22 вересня, у Нижчих Луб’янках сталась жахлива аварія. На складній ділянці дороги автомобіль Subaru  синього кольору з київськими номерами «АА 7700 КМ» йшов  на обгін фури, по зустрічній смузі, тоді як на зустріч йому їхала інша вантажівка. Водій вантажівки, що рухалась в напрямку джипа аби не «протаранити» дороге авто, звернув і зіткнувся з іншою фурою.

За словами очевидців, із синього Subaru вибіг кандидат в народні депутати  по 164-му виборчому округу Володимир Клименко, який швидко покинув місце ДТП і дочекавшись чорної Toyota Camry поїхав у невідомому напрямку. Працівники ДАІ «розмалювали» все так, що київське авто взагалі не фігурує в матеріалах справи. Варто зазначити, що аварія сталася на ділянці дороги, ремонт якої приписує собі сам Володимир Клименко.

Якщо вірити очевидцям ,то тепер Володимира Клименка і Валентина Хоптяна об’єднує не тільки комсомольське минуле, а й звичка тікати з місця ДТП і покидати людей на призволяще, пише Львів Тернопіль щоденно

  

 

Коментарі  

 
+1 #2 БОГДАН 26.09.2012 20:10
ЯК КОРАБЕЛЬ НАЗВЕШ ТАК ВІН І ПОПЛИВЕ...БАНДА ЗАВЖДИ ДІЄ ПО БАНДИТСЬКОМУЮ...СКІЛЬКИ БИ КЛУБОК НЕ КОТИВСЯ А КІНЕЦЬ БУДЕ...ЯКИЙ ТАТКО ТАКЕ Й ДИТЯТКО..
Цитувати
 
 
+1 #1 тернопіль 26.09.2012 15:21
БАНДА РУЛИТЬ
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.