Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Колишній міліціонер-посадовець розбив службовий автомобіль та замість нього їздив на краденій іномарці з перебитими номерами. Тернопільський міськрайонний суд розглянув кримінальну справу стосовно колишнього помічника міністра – представника в управлінні МВС України в Тернопільській області. Посадовець обвинувачувався за ст. 290 (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу), ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Слідством, яке проводила прокуратура області встановлено, що посадовець-міліціонер у 2005 році вчинив ДТП у Шумському районі на службовому автомобілі та переховував авто на підприємствах Шумського, Збаразького районів та в м.Тернополі. Такими незаконними діями він позбавив можливості автогосподарство УМВСУ в Тернопільській області, як власника транспортного засобу, визначити технічний стан цього автомобіля, суму спричинених збитків та провести відновлювальний ремонт. Натомість, правоохоронець придбав крадене авто «Шкода Октавія», взяв участь у підробленні номера кузова цього автомобіля та розпорядився зареєструвати його як службове авто. Згодом цю машину він використовував як службову.
Двигун, кузов та інші запчастини автомобіля, зіпсованого аварією, правоохоронець продав невстановленим слідством особам, а гроші використав на власні потреби.
Своїми незаконними діями працівник міліції спричинив збитки автогосподарству УМВСУ в області на суму 127 тис. 738 грн. 
Суд першої інстанції виніс вирок колишньому посадовцю та призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов‘язані з виконанням владних повноважень строком на 2 роки з конфіскацією майна. 

Прес-секретар прокурора області Леся Долішна

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.