Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про те, що кандидат в депутати до ВР по №164 округу, Віталій Ломакович активно «обкрадає» населення, вже неодноразово писали у місцевих ЗМІ.  За правдиві словеса журналістам прикривали рота, блокуючи видання чи ж бо погрожуючи штрафами. В публікаціях йшла мова про захмарні суми, які простому пересічному громадянину і в голові не вкладаються. Та, як виявилось, це лише вершина айсберга. З достовірних джерел ми отримали інформацію про чергову «аферу» політика, яка розцінюється у 10 мільонів гривень. 

Так,  пан Ломакович перебуваючи на посаді керівника  „Банку Москви” надав гарантійний лист про те, що у разі продажу банком цілісного майнового комплексу Турбівського цукрового заводу бере на себе обов’язок розрахуватись по боргах із заробітної плати працівникам (1 500 000 грн.) та по боргах із пенсійним фондом, податковою інспекцією і т.д. Проте, по цей час 520 працівників заводу не отримали зароблені кошти за сезон цукроваріння ще 2009 року.

Аби хоч якось достукатись до справедливості, Голова ВОО ВНП „Трудящі” Попенко написав листа до Володимира Кличка – лідера партії «УДАР» (в якій, власне, і перебуває Ломакович), про те, щоб  той прийняв міри проти «партійного трутня».

«Залишається риторичне питання, чи може бути людина народним обранцем –захисником народу й України як Держави, якщо ще не будучи ним, вже ошукувала свій народ та державні інспекції і фонди майже на 10 мільйонів гривень. В рамках вашої акції „Люстрація влади”, наша організація вимагає від Вашої політичної партії та Вас як нового політика, внести до списку корупціонерів та відкликати, відмовитись від такого „чесного і незаплямованого кандидата” у народні депутати Ломаковича Віталія Афанасійовича.», – цитата з листа Попенка.

В гарантійному листі чітко прописано, що  „Банк Москви” забов’язався погасити усю заборгованість ще в червні 2007 року. Завіривши все печаткою, Ломакович особисто розписався під  усім, що вище.

«Цей прикрий факт стався завдяки організованій корупційній схемі ліквідації ЗАТ „Турбів-цукор”, й пан Ломакович В.А. є одним із організаторів цієї схеми в якій ошукали простих працівників на заробітну плату та державні установи на суму майже 10 мільйонів гривень. Додаток №2 реєстр затвердження кредиторів. Суть справи описано ще у вересні 2011 року в ЗМІ Вінницької області „Как в Винницкой области банкротят сахзавод”. Хоча в статті не фігурує прізвище Ломаковича В.А., проте він сам особисто є одним із організаторів цієї корупційної схеми, як голова правління ВАТ „БМ банку”. Підпис у гарантійному листі також поставлений особисто  Ломаковичем В.А..»,- з того ж листа.

І не мучить же в людини совість, що 520 працівників  не мають за що хліба купити, чи ж бо цукру.

Р.S. Віталій Афанасійович, дуже просимо вас не закривати наш сайт, як це сталось з «Тернопільським тижнем».Все таки цензура в Україні заборонена законом, пише Львів Тернопіль щоденно

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.