Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Розійтися по доброму не зуміли ні колишнє подружжя з Тернополя, ні ексзакохані з Бережан, ні співжителі із Заліщицького району. А помста – почуття, яке до добра не доведе, а от до адміністративної чи навіть кримінальної відповідальності може.
До співробітників Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ звернулася місцева пенсіонерка і попросила трохи втихомирити колишнього зятя. Чоловік занадто далеко зайшов у своїх «методах помсти» її доньці. Цього разу ексблаговірний додумався облити фекаліями автівку, що належить 33-річній тернополянці. Таким вчинком лиходій не лише завдав моральних неприємностей колишній дружині, а й наніс матеріальні збитки.
Одразу поспілкуватися правоохоронцям з кривдником не вдалося – той, розуміючи, що нашукав на свою голову неприємностей додому не повернувся. Та це не звільнить «месника» від відповідальності.
Транспортний засіб уродженки райцентру Бережани теж став об’єктом помсти колишнього кавалера. Хлопець проколов шини іномарки та ще й зняв номерні знаки. Із заявою до правоохоронців 19-річна студентка одного з вищих навчальних закладів Польщі звернулася сама. Дівчина розповіла, що колишній кавалер вночі пошкодив її автомобіль «Хонда» та ще й зняв номерні знаки. 
Затриманий за підозрою у вчиненні протиправного діяння 22-річний бережанець пояснив, що таким чином помстився колишній подрузі за те, що покинула його. 
На даний час проводиться перевірка та вирішується питання про притягнення парубка до відповідальності.
Не матеріальних збитків, а морального приниження та фізичного болю зазнала від колишнього співжителя 25-річна мешканка села Угриньківці Заліщицького району. Мало того, що 29-річний молодик останніми словами обізвав жінку та ще й в пориві злості став розмахувати кулаками. Згадка про таке «спілкування» з колись коханою людиною – синець на пів обличчя.
За медичною допомогою потерпіла не звернулася, а от у правоохоронців поросила допомоги, бо хтозна, чим може закінчитися наступна зустріч з войовничим ексом. А бачитися колишнім доведеться не раз, бо мешкають в одному селі.

 

Коментарі  

 
-1 #1 нардеп 15.10.2012 13:10
добре зробив!нема чого сукам маніпулювати дурними пацанами!нехоче ш-незустрічайся!б удуть знати курви на другий раз!як зустрічаєшся тимчасово то скажи своїм хахолям що тимчасово!!!хіб а не так!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.