Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

  Вчора провідні всеукраїнські інтернет-ЗМІ, як і минулого тижня ряд місцевих сайтів,  опублікували інформацію про те, що кандидату в нардепи на окрузі №164 на Тернопільщині ударівцю Віталію Ломаковичу загрожує до 12 років увязнення.

Нагадаємо, як писав Львів Тернопіль щоденно, «маскуючись під опозиціонера, у парламент прагне потрапити московський банкір з відкритою кримінальною справою! Віталій Ломакович до недавнього часу був головою правління українського представництва «Банку Москви», звідки він був змушений піти через «перевищення службових повноважень».Насправді ж причиною звільнення стала хвиля громадського обурення проти діяльності недобросовісного банкіра,  що прокотилася від Львова до Вінниці, а звідти – аж до Києва! На його рахунку рейдерські атаки проти агрофірми «Провесінь» та депозитний скандал з ошуканими вкладниками «БМ банку». Широкого резонансу здобула його чергова  махінація  зі столичною будівельною фірмою «Граніт», котру Ломакович ошукав на 14 мільйонів. Проте, безперечною вершиною цинізму банкіра стала афера з Турбівським цукровим заводом, що у Вінницькій області. Згідно фінансових зобов’язань, котрі Ломакович не виконав, 520 працівників підприємства залишилися без заробітної плати на загальну суму 1,5 мільйони гривень. Загальні ж збитки Державній податковій адміністрації та Пенсійному фонду завдані на суму 10 мільйонів гривень. Зважаючи на те, що Ломакович і в «УДАРі» і в «опозиційній політиці» з’явився лише в квітні, тобто перед самими виборами, його мета полягає в тому, щоб сховатися від кримінальної відповідальності за стінами парламенту. Такі, «близнюки-банкіри», як Ломакович і Клименко першими  ж стануть «тушками». Не задля захисту інтересів громади, а лише, щоб здобути депутатську недоторканність вони пішли у політику".

Також на адреси місцевих сайтів надіслали копію постанови про порушення кримінальної справи та прийняття її до свого провадження, яка й була опублікована і яку ми подаємо нижче.

У відповідь команда Ломаковіча за «авторством» прес-служби кандидата розповсюдила однакові статті й з тими ж самими заголівками (що якраз і свідчить про оплачуваність і замовність  матеріалу) на різних медіа-ресурсах.

Суть цих статей зводилася до того, що «бідного і чесного» Ломаковіча просто-напросто бояться супротивники по виборах, і тому замовили проти нього як порушення кримінальної справи, так і розголос про це!?

Хоча напевне мало хто звернув увагу – за чиїм зверненням порушено кримінальну справу проти Ломаковіча і його «товариша»?

А порушена кримінальна справа за заявою АТ «БМ Банк»!? Тобто фінустанова, яку свого часу й очолював пан Віталій Ломаковіч, тепер фактично звинувачує свого колишнього керівника у злочинах, за які передбачене покарання за статею 191 частина 5 ККУ. А це одна з найважчих статей в Україні. Ось що вона передбачає:

 

Стаття 191. Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становище: частина 5 . Дії, передбачені частинами першою, другою, третьою або четвертою цієї статті, якщо вони вчинені в особливо великих розмірах або організо­ваною групою, — караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

 

Ось так то. Тепер для багатьох стало зрозуміло, чому пану Ломаковічу так буквально життєво важливо потрапити у парламент і отримати депутатську недоторканість?

А те, що вказано в заяві АТ «БМ Банк», і що втановлено в результаті дослідчої перевірки, і що стало причиною порушення кримінальної спрваи, просто вражає. Уважно прочитайте копію, а особливо останню  її частину...

Хоча заради обєктивності варто додати, що як повідомляє інформаційний департамент місії спостерігачів CIS-EMO,  збіг порушення справи з виборами до Верховної Ради може бути не випадковим.

"Постанова про відкриття кримінальної справи не є причиною вважати людину винною", - нагадує головний науковий консультант CIS-EMO Станіслав Бишок.

"Сама поява такої інформації за два тижні до виборів може служити для дискредитації кандидата в очах виборців. Якщо ж корупційні схеми, про які йде мова, дійсно мали місце бути, то хочеться побажати партії "УДАР" ретельніше підходити до вибору своїх кандидатів", - додає Бишок.

            

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.