Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Останніми днями у місцевих ЗМІ почастішали повідомлення про те, як партію УДАР на Тернопільщині та кандидатів-мажоритарників від цієї політсили буквально брутально «пресують» і «гноблять» ледь не всі опоненти: і регіонали, і обєднана опозиція, і свободівці, і кандидати-висуванці, і «продажні ЗМІ».

Ці статті, підписані авторством прес-служби партії, мали б викликати, напевне, співчуття і обурення в електорату – от всі негідники, так брудно борються проти  чеснющих достойників-однопартійців славетного боксера!?

Натомість такі масовані «плачі» ударівців вже викликають радше посмішку і розуміння того, що в них «гроші кури не клюють», якщо в пресу «зливається» така величезна кількість матеріалів. І люди розуміють, що це навіть не попахує, а вже смердить «заказухою» проти всіх опонентів кличкістів.

Останній приклад – тільки у понеділок на сайті За Збручем, який, як подейкують, належить заступнику голови ТОДА, регіоналу Петру Гочу (ні-ні, ми жодним чином не натякаємо на те, що чутки про те, начебто регіонали і ударівці співпрацюють, мають під собою підгрунтя - прим.ТТ) можна було помітити цікаву тенденцію – протягом якихось двох годин на цьому порталі було три публікації від УДАРу: «Офіційна заява Тернопільської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», «Закону для Головка — не існує»,  «Кандидат від УДАРу просить зупинити деструктивну діяльність тернопільських представників “Батьківщини”

Ось тільки уривки з цих статей і все стає зрозуміло:

«За тиждень до виборів проти партії «УДАР» розгорнулася особливо брудна і цинічна кампанія. Під час неї поширюється наклепницька, недостовірна, неперевірена, образлива інформація, що принижує як честь, гідність, ділову репутацію партії «УДАР» в цілому, так і її кандидатів-мажоритарників. Найбільшим майстром з використання незаконних та нецивілізованих методів боротьби у передвиборчих перегонах  є свободівець Михайло Головко — кандидат у народні депутати по 164 одномандатному виборчому окрузі. Він — представник політичної сили, яка презентує себе як борець із брехнею і несправедливістю. При цьому сама зводить наклепи та несправедливо обливає брудом опонентів.

В останні дні перед виборами Михайло Головко кричить ледь не на кожному розі, розмахуючи незрозумілими документами, яких нікому в руки для ознайомлення не дає, про порушення кримінальної справи стосовно його конкурента по 164 одномандатному виборчому окрузі Віталія Ломаковича...», «... свободівець М. Головко поширює неправдиву інформацію з метою дискредитувати ім’я безспірного лідера виборчих перегонів Віталія Ломаковича. За час своєї передвиборчої кампанії жодними справами, крім голослівних обіцянок та голосних слів про любов до України, М. Головко не відзначився. Тому й, розуміючи, що програє, використовує останній шанс заявити про себе у звичний для нього спосіб – обливши брудом сильнішого оппонента»...

З листа ударівця Петровського: «Дії та висловлювання місцевих представників ВО “Батьківщина” наштовхують на думку, що головним їх завданням є розпалювання міжусобної боротьби в опозиційному таборі. Василь Деревляний та його помічник Володимир Бойко усі свої сили спрямували не на боротьбу з режимом Януковича, а на дискредитацію мене, як кандидата в народні депутати. Вони жодним критичним словом не згадують провладного кандидата, однак з дивним завзяттям займаються боротьбою зі мною. Усі інтерв’ю, зустрічі з громадою, агітаційні матеріали кандидата від “Батьківщини” Володимира Бойка, супроводжуються брудною, наклепницькою інформацією щодо моєї скромної особи...», «Складається враження, що Деревляний і Бойко працюють на програш опозиційних сил у 165 виборчому окрузі та свідомо сприяють перемозі кандидата від влади...»

«ТОО політичної партії «УДАР Віталія Кличка» офіційно заявляє, що інформація, поширена 20 жовтня довіреною особою кандидата у народні депутати по 164 одномандатному виборчому окрузі Володимира Клименка Валерієм Губерським на засіданні Тернопільського прес-клубу, не відповідає дійсності.

Так, за словами Валерія Губерського, у Шумську 19 жовтня було затримано групу агітаторів із компроматом на Володимира Клименка. В авто, у якому вона пересувалася, виявлено агітаційну продукцію одного із немісцевих кандидатів у народні депутати від політичної партії «УДАР». Керівником групи, як запевняє Валерій Губерський, був уродженець Маріуполя Донецької області, керівник Макарівської районної організації «УДАРу» Іван Юрійович Мірошниченко. Висновки пана Губерського були однозначними: якщо агітаційна продукція «УДАРу» і керівник представився ударівцем, то відповідно акцію організував кандидат у народні депутати від «УДАРу», опонент В. Клименка Віталій Ломакович...»

І таких «плачів» тернопільської команди боксера-політика буде ще багато за тих кілька днів, які залишилися до кінця перегонів.

Хоча, якщо бути обєктивним, то такі "статті-плачі-звинувачення" є одним з елементів ведення виборчої кампанії і він притаманний майже всім політсилам чи мажоритарникам.

 P.S. «ТТ» вирішив дати пораду свободівцю Головку – пане Михайле, Ви як кандидат в депутати, за статтю «Закону для Головка — не існує», можете сміливо подавати до суду на прес-службу ТОО ПП «УДАР». Адже якщо Ваш суперник на окрузі Ломаковіч (який останнім часом «сильно морально страждає» через одну нашу публікацію) «примудрився» судитися з сайтом «Тернопільський тиждень» за матеріал, в основі якого була стаття-передрук, то Вам, як то кажуть, сам Бог велів.

Адже так як Вас у вищезгаданій статті, на нашу думку, «обпаплюжила» прес-служба тернопільського УДАРу, треба ще було постаратися. А там же, у прес-службі, працюють реальні люди, може навіть місцеві журналісти, які все це писали. Хоча й підписалися під цим узагальнено - структурою партійного осередку. То ж подумайте, пане Михайло, подумайте:)))

«Тернопільський тиждень»

            

На цій "ранній" світлині скромної персони Петровського ще немає...

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.