Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

  Руслан Дацюк є депутатом Підволочиської районної ради від патріотичної партії "Свобода". Виголошуючи палкі промови, він розказує, як ми заживемо на своїй Богом даній землі після приходу свободівців до влади. Зараз він разом зі своїм троєрідним братом Михайлом Головком (депутат Тернопільської міської ради від ВО "Свобода") борються за голоси виборців в окрузі №164 з центром в місті Збараж, від якого пан Головко мріє стати народним депутатом. На кожній зустрічі вони розказують, як українці повинні боротися, щоб омріяну європейську країну отримати саме від свободівців.
Проте, не всім відомо, що пан Руслан є ще і таким собі бізнесменчиком, який найняв на роботу декількох людей і вже майже півроку їм не виплачує заробітної плати. Більше того, як стало відомо ТТ, Руслан Дацюк фактично переховується від своїх співробітників, не бере слухавки, уникає будь-яких контактів та розмов. Втративши терпіння, окремі працівники забрали з фірми горе-бізнесмена документацію та печатку, яку той повинен був повертати за допомогою міліції. Люди звільняються з роботи, так і не отримавши свої чесно зароблені кошти.
А тим часом пан Дацюк роз'їжджає районами області, розказуючи, що тільки "Свобода" підніме заробітні плати, тільки націоналісти створять робочі місця і заробітчани повернуться в Україну, тільки його троєрідний брат гідний бути народним депутатом України, який захищатиме кожного українця!

"Тернопільський тиждень"

 

 

Коментарі  

 
-4 #2 Вiталiй 24.10.2012 20:26
УДАР найкращий вiн переможе. А Свобода то обманщики.
Цитувати
 
 
-2 #1 володимир 23.10.2012 16:17
ото дiйсне лице тоi партii////
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.