Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вночі 19 жовтня у Шумську (Тернопільська обл.) співробітники МВС затримали мікроавтобус з великою кількістю контрагітаційних матеріалів, спрямованих проти одного з кандидатів, котрий балотується по 164 виборчому окрузі. Контрагітацію здійснювало восьмеро чоловік, в т.ч. шестеро неповнолітніх. Усіх їх було затримано і після складання адміністративних протоколів відпущено.

Здавалось би, в даному інциденті немає нічого особливого: звичайні для нинішньої держави Україна методи політичної боротьби (в подібних методах навіть є певний плюс, адже, обливаючи одне одного брудом, політикани часом оперують об’єктивними даними).
Одначе «провал» проплачених агітаторів цього разу використали, щоб показати у негативному світлі «Тризуб» ім. С. Бандери. Так,
інтернет-ресурс "Провсе" розмістив публікацію, у котрій згадана група ототожнювалася з членами нашої Організації.

Далі йшла класична риторика про «використання неповнолітніх», «гарматне м’ясо» і т.д. Таким чином, замовники статті використали давно перевірену методику дискредитації націоналістів – усі ми пам’ятаємо, як у 40-х роках минулого століття в Україні діяли загони псевдобандерівців…

Таким чином, продажні політикани вдаються до тих прийомів, до яких вдавалися червоні московські окупанти. Їм ідеться про дискредитацію націоналістичного руху загалом та нашої Організації зокрема.

Група затриманих у Шумську осіб не має жодного відношення ВО «Тризуб» ім. С. Бандери. «Тризуб» об’єднує у своїх рядах не політичних заробітчан, а ідейних націоналістів; пропаганда, котру здійснює наша Організація, спрямована не на очорнення тієї чи іншої політичної сили, а на максимальну популяризацію української національної ідеї і висвітлення політичної ситуації в країні з позицій християнства та українського націоналізму.

А загалом, подібні методи, спрямовані проти нашої Організації, лиш доводять, що «Тризуб» веде справедливу боротьбу і є дуже невигідним ворогам України.

Прес-служба ТОО ВО «Тризуб» ім. С. Бандери

«Номер один»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.