Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

alt    Як вже повідомлялося, тіло мертвого журналіста тернопільської газети «Свобода» виявили в неділю зранку правоохоронці обласного центру.

Про це повідомив керівник прес-служби обласної міліції Петро Колісник.

«Напередодні увечері мати загиблого звернулася до міліції про те, що вона не знає де її син. Після пошуків, тіло було знайдене на околиці міста. Слідів насильницької смерті на тілі журналіста не виявлено. При ньому були документи, мобільний телефон», - зазначив він.

Наразі правоохоронці не пов’язують смерть журналіста з професійною діяльністю.

Як «Тернопільському тижню» стало відомо з власних джерел, у п’ятницю в одному з відпочинкових закладів селища Велика Березовиця колектив «Свободи» святкував річницю заснування газети. Журналіст Д. (за повідомленням Інтерфаксу - це Денис  Захарчук - прим.ТТ) відлучився на деякий час і згодом не повернувся. В суботу матір подала на розшуки. Міліціонери виявили тіло у лісопосадці поблизу Березовиці. Повторимося, як нам відомо з власних джерел, журналіста знайшли повішеним. При ньому дійсно були всі його особисті речі. Правоохоронці наразі зясовують чи це було самогубство…

Тернопільський тиждень

 

Коментарі  

 
+1 #2 мама 19.12.2013 22:54
Мій син не працював "спортивным обозревателем"..колега
Цитувати
 
 
+3 #1 колега 28.10.2012 14:49
Сегодня, 28 октября, работники милиции в 9 часов утра в лесопарковом массиве Тернополя обнаружили повешенным журналиста Дениса Александровича Захарчука, 1981 года рождения. Об этом сообщает служба по связям с общественностью Тернопольского областного Управления МВД.
Вчера, 27 октября, в 16 часов дня в Тернопольский городской отдел внутренних дел обратилась мать Дениса Захарчука, корреспондента газеты «Свобода». Мать сообщила, что потеряла телефонную связь с сыном. Денис Захарчук работал спортивным обозревателем в издании, соучредителями которого являются Тернопольский областной совет и областная государственная администрация.

По предварительном у осмотру тела следов насильственной смерти не обнаружено. Причиной, скорее всего, стало самоубийство. Поскольку парень вел спортивную рубрику в газете, его смерть, скорее всего, не связана с профессионально й деятельностью. Продолжается расследование.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.