Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі на одномандатному окрузі №163 знадобилося менше доби, щоб опрацювати 100% протоколів з виборчих дільниць, згідно з даними ЦВК. Беззаперечну перемогу здобув свободівець Олексій Кайда, за якого проголосували понад 60 тисяч тернополян (56, 65%). Саме стільки людей вирішили, що серед уродженців Тернополя немає гідних представляти їхні інтереси у Верховній Раді України, а тому й віддали свій голос за уродженця Бердянська, який останніх три з половиною роки отримував зарплату на посаді голови Тернопільської облради.

Ну що ж – це їхнє право.

Залишається тільки побажати цим людям не розчаруватися в своєму обранцю.

До речі, пан Кайда напевне єдиний з так званих «парашутистів» («парашутисти» - це кандидати в нардепи, які балотуються в не «рідному» для них регіоні країни – прим.ТТ), хто фактично фінансово не потратився на те, щоб заслужити довіру виборців, а «виїхав» виключно на приналежності до партійного бренду.

Бо ті ж Клименко, Чижмарь та інші потратили під час виборчої компанії мільйони гривень, щоб «задобрити» електорат…

Тернопільський тиждень

 alt 

 

Коментарі  

 
+5 #1 Виборець 30.10.2012 20:13
В статті э доля правди ми ще будемо довго відригувати роботу Кайди, Потрібно поважати вибір тернополян, але по великому рахунку парашутистів потрібно гнати. Вибрали і забули.А Тернополю Кайда пользи не принесе. А взагалі прочитав список нових депутатів. і стає страшно. Як не малалєтка яки крім маминої цицьки нічого небачив так бандюга. Напевно народ цього заслуговує. Чого бідний бо дурний ,чого дурний бо бідний. Слів немає.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.