Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

   Перші особи держави неодноразово “натякали”, що за наслідками виборів буде серйозна кадрова ротація.  На Банковій немає часу зволікати – повним ходом йде підготовка до президентської  кампанії. Тому ті, хто зараз не виконали поставлених завдань,  будуть відправлені в резерв, а на їхнє місце прийдуть нові більш ефективні та безжальні менеджери.

   Найбільші шанси позбутися своїх посад мають керівники областей, де влада програє особливо гучно. У цьому чорному списку Банкової Тернопільщина серед перших.

    Перша і головна причина – провал виборів. На Банковій ще до виборів змирилися, що опозиція на Тернопільщині набере рекордні відсотки. Але чи зможуть закрити очі на перемогу усіх  5 кандидатів від опозиції в мажоритарних округах?

    Друга важлива причина – надзвичайно низька популярність керівника області  серед населення. В часи Незалежності на Тернопільщині ще не було керівника з таким високим антирейтингом довіри. Про це також добре поінформовані в столиці. Тому 4-ий результат дружини Хоптяна по Теребовлянському виборчому окрузі не став несподіванкою у верхах.

Чи зможе зарадити гніву гаранта багаторічний покровитель Хоптянів – Станіслав Скубашевський? Чи зараз він більше хвилюється, як перебратися з крісла в адміністрації Президента в спокійне депутатське крісло?

Тим часом в кулуарах влади вголос обговорюють прізвища осіб, які можуть зайняти   посаду голови ОДА. Однозначного претендента тут немає. До виборів претенденти робили ставку на кандидатів від влади, сподіваючись, що ті в разі перемоги не забудуть про них. Наприклад, якщо б виграв Клименко, то шанси на підвищення отримав би заступник голови ОДА Юрій Желіховський. Особливі надії на ці вибори покладав і голова Заліщицької РДА Олег Барчук, який в разі хороших результатів ПР, міг розраховувати, що за нього замовить “слівце” олігарх Фірташ. Але все “якби”. За фактом влада жахливо провалилася на Тернопіллі, констактує За Збручем.

Також до виборів багато розмов точилося навколо прізвища тепер вже екс-нардепа Віктора Шемчука. Ще більше зацікавлений в появі його на теренах області Сергій Надал, який має з ним кілька спільних проектів. Судячи з результату “Свободи”, Шемчук може стати негласним компромісом між владою та новою парламентською партією.

Однак чергова ставка Банкової може бути і несподіваною. Все буде залежати від післявиборчого розкладу сил і від того, які завдання будуть стояти перед новим намісником Януковича.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.