Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Час, який припадає на ніч проти першого листопада,  деким вважається сповненим магічного сенсу. Незалежно від того, що відзначають українці, -  Хелловін чи День всіх святих (вшановуючи померлих родичів), – все ж мають справу із потойбіччям, писав тогоріч портал «Погляд», опитуючи відомих тернополян, як вони ставляться до цього свята.

Цього ж року один наш читач надіслав нам світлину, яку він «надибав» в одній з соцмереж. На ній в гарному гуморі – дружина міського голови Тернополя Сергія Надала, свободівця, пані Олена, «увіковічнена» з іграшковими ріжками на голові та з подругою в якомусь, схоже, відпочинковому закладі.

Що ж – це добре, що перша леді обласного центру має гарний настрій і інформує про це на своїй сторінці друзів.

До речі, ось як харахтеризує це свято громадський діяч з Тернополя Григорій Бурбеза, про що він і написав у соцмережі (до наведеної вище інформації це немає жодного стосунку, просто нам цікава позиція відомого тернополянина і ми захотіли ознайомити з нею наших читачів - прим.ТТ): «Гелловін не може протиставлятися Дню всіх святих тільки вже тому, що Гелловін - це ПЕРЕДДЕНЬ дня всіх Святих. Причому - у англо-саксонській, кельтскій традиції. Це дитяче свято, яке якось по-дурному переноситься на наш грунт - а грунту-то - не існує! :))) Штучна традиція, яку проштовхують фріки української молоді - ну і меркантильні комерсанти... :))) Трохи дивно це, бо нагадує сліпе копіювання дикунами якихось чужих, зовнішніх елементів іншої культури. :)))"

Тернопільський тиждень

 

  

Фото з сторінки пані Олени (вона - зліва на світлині) в соцмережі..."

 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.