Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Понад десять колишніх і діючих медійників стануть народними депутатами за партійними списками.

Про це пише "Телекритика".

Зокрема, Партія регіонів проведе до парламенту радника президента Ганну Герман, колишнього керівника одеського телеканалу РІАК Світлану Фабрикант і поки що діючих народних депутатів – членів Комітету з питань свободи слова та інформації Олену Бондаренко і Миколу Баграєва.

Від "Батьківщини" в новому парламенті знову будуть колишній голова Комітету з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко, член комітету Олександр Абдуллін, голова підкомітету з питань реклами Олена Кондратюк, нинішній голова цього комітету і генпродюсер 5-го каналу Юрій Стець.

Крім того від "Батьківщини" до парламенту потрапить також засновник "Чорноморської ТРК" Андрій Сенченко.

Також з’явиться й новий депутат-журналіст, а саме директор телеканалу ТВі Микола Княжицький.

Разом з УДАРом до парламенту повернеться екс-президент інформагенції УНІАН Ірина Геращенко та екс-журналіст, екс-прес-секретар Юлії Тимошенко Віталій Чепинога, а також увійде до Ради новий депутат – директор продакшн-студії "Медіум-ТВ" Рустам Раупов.

Серед комуністів знову в парламенті буде головний редактор газети "Комуніст", заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформації Олександр Голуб.

"Свобода" провела до парламенту колишнього спортивного журналіста, телеведучого Ігоря Мірошниченка і прес-секретаря партії Юрія Сиротюка.

Водночас низка колишніх і діючих медійників не потрапила до парламенту через те, що їхні партії не подолали п’ятивідсотковий бар’єр.

Зокрема, не пройшли Ірина Ванникова, Михайло Дорошенко, Валентина Руденко, Ольга Бабій, Андрій Джеджула , прес-секретар МВС Володимир Поліщук, Костянтин Усов та інші.

Не пройшли до Ради від політичної партії "Україна майбутнього" телеведуча ТОВ "БіЕндДі" Дарія Шилова (Даша Ши, № 2) та головний редактор газети "Новомосковськ сьогодні" Ольга Бугай (№ 20).

Від Тернопільщини жоден представник місцевих ЗМІ не балотувався. Хоча опосередковано можна сказати, що власник одного медіа-ресурсу все ж став нардепом. Адже, як нам відомо, Володимир Бойко, заступник Деревляного, який таки став обранцем, є власником сайту "Інфопростір", а також має чималий вплив на політику порталу "Про все", який редагує і є власником Борис Машлянка

     alt      alt

На фото: Володимир Бойко і Борис Машлянка

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.