Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Деревляний  вважає, що деякі журналісти викривляють факти про розкрадання Щепановського надуманими припущеннями?

До народного депутата України, голови Тернопільської обласної організації «ВО «Батьківщина» Василя Деревляного, 6 травня 2011р. звернулася ініціативна група, яка представляє майже 3 000 тисячі пайовиків ПП «Тернопільська фірма «Будівельник» та інших підприємств-учасників корпорації «УКРБУДІНВЕСТ», адже вже впродовж двох років не здійснюється будівництво житлових об'єктів. Практично щодо усіх об'єктів завершились терміни здачі, які були зазначені в договорах дольової участі, проте багато з них не побудовані навіть на половину, в той час як пайові внески сплачені на 70 % і більше.

Найбільша небезпека в ситуації, яку описали пайовики, на сьогодні полягає в тому, що Щепановський, користуючись підтримкою та мовчазною згодою представників влади міста, області та керівництва силових структур, намагається поспіхом поповнити ряди банкрутів. В такому випадку омріяне житло чи витрачені кошти тернополянам можуть тільки снитися.

Реагуючи на звернення майже 3 000 ошуканих тернополян та очевидні факти порушення прав людей та чинного законодавства, 10 травня 2011 року Василь Деревляний направиви депутатське звернення до Генпрокурора України, Міністра внутрішніх справ та голови СБУ України, а вже 13 травня поточного року з депутатським запитом звернувся до Прем’єр-міністра України. Варто зазначити, що жоден з народних депутатів, які представляють Тернопілля, жоден високопосадовець, до якого зверталися ошукані пайовики, не зробив жодного кроку на зустріч цим людям.

Відверто обурює позиція голови Тернопільської ОДА та міського голови Тернополя, пороги чиїх кабінетів пайовики оббивали не раз. Саме їх обіцянки тернополянам можна назвати популізмом, адже жодного вчинку на користь пайовиків вони не зробили.

Дивує на сьогодні позиція окремих ЗМІ області, які замість того, щоб розширити та розповсюдити масштаби проблеми, привернути увагу громадськості до проблеми обкрадання Щепановським значної кількості тернополян, розказати всю правду, - навпаки, викривляють її надуманими припущеннями. Якщо страх чи інші особисті меркантильні фактори заважають представникам четвертої влади стати на захист людей, виступити проти посадовців режиму Януковича на місцях, то хотіло б ся попросити їх не заважати нашій політичній силі у цій нелегкій боротьбі.

Варто зазначити, що окремі «закиди» на адрес як Василя Деревляного так і партійної організації ВО «Батьківщина» можна спростувати навівши приклад однієї з останніх перемог. Перемогою злочинних дій місцевих представників антиукраїнської влади на сьогодні можна назвати те, що зусиллями народного депутата Василя Деревляного та громадської приймальні ТОО «ВО «Батьківщина» вдалося зберегти від «прихватизації» 190га. землі у селах Підволочиського району. До вашої уваги пропонуємо звернення жителів с. Камянки та Мовчанівка, де люди дякують Василеві Деревляному за реальну допомогу, адже на вимогу народного депутата облпрокуратура провела перевірку та скасувала розпорядження голови Підволочиської РДА №140 від 2.03.2011р. про передачу в одноосібне користування 190 га. землі.

Ми закликаємо усіх не бути байдужими до злодіянь та знущань з боку представників влади. На сьогодні кожен з нас відчув наслідок так званих реформ режиму Януковича-Азарова, тому жоден не повинен стояти осторонь в процесі боротьби за достойне майбутнє нашої держави та кожного пересічного українця. Спільними зусиллями політиків, засобів масової інформації та громадськості ми в силі зупинити та знешкодити репресивну машину запущену діючою антиукраїнською владою, повідомляєпрес-служба Тернопільської обласної організації «ВО «Батьківщина»

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.