Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Мешканці сіл Токи, Воробіївка і Медин Підволочиського району так і не діждалися асфальтованої дороги, яку їм обіцяв кандидат у нардепи Володимир Клименко. Ще влітку банкір запевняв усіх, що до вересня прокладуть дорогу від Щаснівки до Медина протяжністю 17 кілометрів. На знак вдячності Клименко чекав від селян підтримки на виборах. Однак, його сподівання виявилися марними: галичани перевагу віддали земляку-свободівцю Михайлу Головку. Тому й, кажуть, залишилися без асфальтованого автобану. Пощастило лише жителям двох сіл. Дорогу встигли прокласти від церкви у Щаснівці до автобусної зупинки в Пальчинцях. Це приблизно чотири кілометри. Виконання решти ремонтних робіт все більше затягувалося. А одразу після виборів, як стали відомі результати голосування, роботи не лише припинили, а й почали вивозити щебінь, яким планували засипати дорогу.
— Ще місяць тому через наше село одна за одною їздили великі машини із щебенем у сторону Пальчинців, — розповідають токівчани. — Ми з нетерпінням чекали, коли вже в нас буде дорога. Але на другий день після виборів побачили, що ті ж самі автомобілі везуть щебінь у зворотному напрямку. Кажуть, що ті машини їдуть в сторону Збаража. Але куди і хто це робить, ми не знаємо. Догадуємося лише, що це пов’язано з результатами виборів.
Як стало відомо, щебінь вивозить підрядна організація, яка й виконувала ремонтні роботи. Із замовником у них буда домовленість, що дорогу підрядник прокладе у борг, а відтак, після виборів, отримає розрахунок. Втім, оскільки Клименко вибори програв, тож і обіцяних коштів підрядна організація не отримає. Крім того, як кажуть неофіційні джерела, за прокладену асфальтівку у Щаснівці та Пальчинцях з підрядником також ще не розрахувалися. Щоправда, половину дороги від Пальчинець до Токів таки встелили щебенем. Решта відрізку автошляху від Токів до Медина чекає вже наступних виборів. Бо навряд, що цю ділянку дороги районного значення внесуть до планового ремонту на 2013-й чи наступні роки.
 «Погляд»

alt

На фото: сого часу пан Клименко свою любов і до дітей демонстрував, і до пенсіонерів округу, від якого балотувався...

 

 

 

 

Коментарі  

 
+1 #7 Наталя 06.11.2012 02:32
Якісь невігласи два ті "Іван" та "за правду". А клименко, якби переміг, то не в київ переїхав би, працювати у ВР? Та й пропозиція продати нирки за дорогу - гидка. Рагулізм. хитро-вимаханий.
Цитувати
 
 
+4 #6 оленочка 06.11.2012 01:41
Ой верніть нам клименка ми ще йому не все вилизали))) та забув той клименко вже про тернопільщину, забув про ті таланти які шукав по селах, забув вже про тих людей,яких йому довелося лицемірно обнімати! вовк в овечій шкурі,хай залишається благодійником, чи вже розлюбив наш край?
Цитувати
 
 
+1 #5 Віктор Перипишим 05.11.2012 23:00
Ой! Прихильників Клименка навалило. За дорогу готові голос продати? Продайте ще свої нирки!
Цитувати
 
 
+2 #4 Оксана 05.11.2012 17:44
#За правду, #Іван - повністю Вас підтримуємо.
Цитувати
 
 
-1 #3 GOLOVKA 05.11.2012 16:31
:-x :-x :-x :-x :-x :-x
Цитувати
 
 
+6 #2 За правду. 05.11.2012 16:08
Люди, що думали: мати "всьо на шару" від Клименка, а голоcувати за Головка. Хотіли "свого, молодого, патрійота"? Маєте! Шукайте його тепер по високих Київських кабінетах. Та ні, приїжджатиме до вас: щоб влаштувати урочисту академію до дня народження Бандери, чи до річниці створення УПА, напише про це все у місцеві газети. Зачастить до вас десь за пів-року до чергових виборів: "звітуватиме" перед громадою скільки зустрічей провів, скільки депзапитів надіслав до органів влади, скільки громадських приймалень відкрив.
А ви, далі будете чекати грошей від дочки із Італії, чекати над ранок онука із сільського клубу, що сидить в селі без роботи,поступов о спивається і просить у вас гроші на "фляшку"та "папіроси", в старих дірявих гумаках із "гральми" ходитимете по городі та будете чекати нових виборів та сподіватись на чудо: нового месію
Цитувати
 
 
+6 #1 Іван 05.11.2012 16:01
хай головко тепер зі своєю свубудою зроблять дороги, а то вміють тійльки піаритись і кричати!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.